Fotbal intern

Şi-a găsit naşul! Mirel Rădoi a intrat prin alunecare la Gigi Becali: “La naţională nu se fac schimbări prin telefon!” VIDEO

Sia gasit nasul Mirel Radoi a intrat prin alunecare la Gigi Becali La nationala nu se fac schimbari prin telefon VIDEO

Mirel Rădoi a susţinut duminică conferinţa de presă premergătoare meciului Franţa – România, iar Gigi Becali a fost muştruluit de selecţionerului naţionalei de tineret. Patronul FCSB a fost nemulţumit de faptul că Florinel Coman a fost rezervă în partida cu Anglia şi i-a transmis finului său că ar trebui ca mijlocaşul ofensiv de 21 de ani să fie titular.

Mirel Rădoi s-a luat de Gigi Becali înainte de Franţa – România

Mirel Rădoi a fost deranjat de discursul lui Gigi Becali şi a trimis săgeţi către patronul vicecampioanei României. Selecţionerul naţionalei de tineret i-a transmis că schimbările la lot nu se fac la televizor şi s-a arătat deranjat că acesta îşi arogă merite pentru performanţa obţinută de tricolori la EURO 2019.

“Nu este normal şi mă deranjează ce s-a discutat. Mă refer aici la nașul meu (n.r. Gigi Becali). Trebuie să înţealgă că lucrurile sunt foarte clare. Aici nu e că dacă vedem ceva la televizor, sunăm să facem o schimbare. Cine se antrenează şi credem că poate ajuta naţionala , va intra pe teren”, a declarat Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi și Florinel Coman vorbesc înainte de meciul decisiv cu Franța, pentru calificarea în semifinalele EURO. LIVE VIDEO din Italia. Toate știrile calde despre națională sunt non-stop pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 23. Juni 2019

Ce i-a transmis Gică Hagi lui Gigi Becali după dubla lui “Mbappe” Coman

Gică Hagi a avut un mesaj special pentru Gică Hagi după Anglia – România 2-4. De-a lungul timpului, de când s-a transferat la FCSB, Florinel Coman a fost deseori criticat de patronul echipei.

“Acum e bun Coman? Trebuie să învățați să aveți răbdare, cum am învățat și eu, totul se construiește, tânărul jucător are nevoie de timp, până să îl analizezi și să îl judeci”, declara Gică Hagi după Anglia – România 2-4. Tricolorii lui Mirel Rădoi mai au nevoie de o remiză în meciul cu Franţa pentru o calificare în semifinalele EURO 2019. Cele două selecţionate se vor întâlni luni, de la ora 22:00, în ultima etapă din Grupa C.

1.44 e cota BETANO pentru ca Romania sa marcheze impotriva Frantei

Tags: