Life

Și-a prevestit moartea Lisa Marie Presley? Gestul controversat făcut de aceasta: ”Nu voi mai fi niciodată la fel”

Lisa Marie Presley a încetat din viață în urmă cu puțin timp, iar moartea sa i-a șocat pe mulți, inclusiv pe mama ei, Priscilla Presley.
13.01.2023 | 12:12
Sia prevestit moartea Lisa Marie Presley Gestul controversat facut de aceasta Nu voi mai fi niciodata la fel
Gestul făcut de Lisa Marie Presley în urmă cu doar trei luni de zile. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lisa Marie Presley avea doar 54 de ani, iar joi, 12 ianuarie, a suferit un stop cardiac.

Gestul făcut de Lisa Marie Presley în urmă cu doar trei luni de zile

Deși a fost dusă la spital, iar starea ei părea a fi una bună, câteva ore mai târziu, mama sa, Priscilla Presley, a confirmat decesul acesteia. 

Dacă stăm să ne uităm în urmă însă, s-ar părea că Lisa Marie Presley nu a avut deloc o viață ușoară în ultimii ani de zile, ci din contră, pare că și-a prevestit singură moartea.

ADVERTISEMENT

Benjamin Keough, fiul său, s-a sinucis la doar 27 de ani, într-un mod cât se poate de dureros. Acesta s-a împușcat singur, iar momentul nu a putut fi depășit de mama sa.

Tragedia a avut loc în vara anului 2020, iar la doi ani de atunci, chiar anul trecut, Lisa Marie Presley confirma faptul că se simte vinovată pentru gestul făcut de fiul său.

ADVERTISEMENT

Unica fiică a lui Elvis Presley a postat o fotografie cu fiul ei, de ziua acestuia de naștere, alături de un mesaj extrem de tulburător.

Mesajul tulburător postat de Lisa Marie Presley

Dacă stăm să ne uităm la ce s-a petrecut în urmă cu doar câteva ore, s-ar părea că Lisa Marie Presley își dorea să fie mai aproape de fiul ei și totodată, regreta toate cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

”Frumosul, frumosul meu înger…Am venerat pământul pe care ai pășit, pe acest pământ și acum în Rai. Inima și sufletul meu au plecat cu tine.

În lipsa ta, profunzimea durerii este sufocantă și fără sfârșit, în fiecare clipă a fiecărei zile.

ADVERTISEMENT

Nu voi mai fi niciodată la fel. Te rog să mă aștepți, dragostea mea, și să mă ții de mână în timp ce eu rămân să continui să le protejez și să le cresc pe surorile tale mai mici și să fiu aici pentru Riley. Știu că ți-ai dori asta.

La mulți ani, scumpul meu băiat dulce. Ai fost mult prea bun pentru această lume. 😞💔”, a scris, în octombrie 2022, Lisa Marie Presley, pe Instagram.

Lisa Marie Presley a suferit enorm după moartea fiului său

Și iată că la nici măcar trei luni de când acest mesaj a fost postat, Lisa Marie Presley și fiul său, Benjamin Keough, cel mai probabil s-au reîntâlnit deja.

Iar acesta nu este singurul lucru care generează controverse. Tot în toamna anului trecut, fiica lui Elvis Presley vorba într-un mod destul de dur despre cât de dificil este ca o persoană să fie judecată, atunci când cineva iubit dispare într-un mod tragic și prematur.

Tot atunci, ea dezvăluia că este mult mai afectată decât pare de toate cele întâmplate. 

Menționăm faptul că fiul acesteia se lupta cu depresia și totodată, gurile rele spuneau că au fost momente în ca simțea presiunea societății.

Mai exact, prea multe persoane se așteptau ca acesta să aibă succes, doar pentru că era nepotul lui Elvis Presley, iar acest lucru a fost destul de mult pentru Benjamin Keough.

ADVERTISEMENT
Tags: