News

Și-a regăsit familia adevărată după ce s-a călugărit. Povestea incredibilă a unei românce adoptate în străinătate. ”Dumnezeu există, este sincer, nu a uitat nicio lacrimă de-a mea”

O româncă și-a regăsit familia care a abandonat-o , după ce s-a călugărit. Femeia fusese adoptată de o familie de spanioli, însă s-a întors la familia naturală după 21 de ani.
04.08.2022 | 16:33
Sia regasit familia adevarata dupa ce sa calugarit Povestea incredibila a unei romance adoptate in strainatate Dumnezeu exista este sincer nu a uitat nicio lacrima dea mea
Femeia și-a găsit familia după ce s-a călugărit. Foto: Emaramures.ro
ADVERTISEMENT

Povestea începea în anii ’90, când doi tineri din România își trimiteau cele două fetițe la un centru de plasament, pentru că nu își permiteau să aibă grijă de ele.

O călugăriță din Spania și-a regăsit familia naturală din România

Ulterior, după mai mulți ani, Ion și Nicoleta s-au întors după cele două fete, pentru că au venit vremuri mai bune. Fetița cea mică, în vârstă de un an și jumătate, era de negăsit. Aparent bolnavă, fetița ar fi fost trimisă la spital, însă părinții săi naturali nu au găsit-o niciodată.

ADVERTISEMENT

Părinții s-au resemnat cu gândul că fetița lor a murit, însă nimeni nu avea de unde să știe că aceasta a ajuns în grija unei familii din Spania.

Potrivit emaramures.ro, în timp ce părinții o căutau cu disperare, fetița era deja în Insulele Canare cu noua familie adoptivă. A aflat că e adoptată la vârsta de șase ani, însă și-a văzut normal de viață.

ADVERTISEMENT

Mai mult din curiozitate, câțiva ani mai târziu, a observat pe Youtube o tânără ”influencer” care se afla într-o mănăstire. Impresionantă de peisaj, a decis să vadă cu ochii săi cum e viața la mănăstire, și a petrecut 15 zile la Mănăstirea Măicii Dominicane din La Laguna, în 2015. Pe atunci avea 21 de ani și nicio atracție față de acest mod de viață, conform sursei citate.

Surprinzător pentru toată lumea, Mihalea a simțit nevoia să rămână la mănăstire, deși familia adoptivă s-a opus. În 2020, maica stareță a încurajat-o să-și caute familia biologică, ca și un test religios.

ADVERTISEMENT

A reușit să-și obțină certificatul de naștere cu ajutorul unei fundații și, mai mult, și-a găsit părinții după doar două zile.

A aflat că are șase frați și că părinții ei au 47 și 50 de ani. Timid, fata a acceptat să-și cunoască surorile într-un apel video, după care a ajuns să-și întâlnească părinții.

ADVERTISEMENT

În 20 august 2021, Mihaela a luat avionul alături de maica stareță Inmaculada și au ajuns în Suceava, unde a fost așteptată de familia sa naturală. Desigur, momentul a fost emoționant și toată lumea a plâns.

”Întâlnirea cu familia mea biologică m-a ajutat să văd că Dumnezeu există, că este sincer, că nu a uitat nicio lacrimă de-a mea. Pentru ca versetul: – Ei nu s-au născut nici din sânge, nici din carne, ci s-au născut din Dumnezeu – să se împlinească”, a rezumat situația Mihaela, fericită că și-a regăsit familia cu ajutorul lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT