News

Şi-a regăsit fraţii după 26 de ani! Maria a fost adoptată de o familie de americani

Şi-a regăsit fraţii după 26 de ani cu ajutorul rețelelor de socializare
04.07.2021 | 22:52
Sia regasit fratii dupa 26 de ani Maria a fost adoptata de o familie de americani
Maria și-a regăsit fraţii după 26 de ani! Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Este povestea aproape incredibilă a unei tinere care s-a născut în Alba Iulia. Aceasta a fost adoptată de o familie din Statele Unite ale Americii.

După zeci de ani de zile, fata a reuşit să-şi găsească familia biologică. A cerut sprijin prin intermediul unei pagini de Facebook.

ADVERTISEMENT

O tânără și-a regăsit fraţii după 26 de ani!

Femeia nu a ezitat și a lansat un apel pentru a-şi găsi familia pe pagina de Facebook: ”The never forgotten Romanian children”.

De altfel, pagina are ca scop chiar reuniunea copiilor adoptaţi cu părinţii biologici. Și până în prezent câteva mii de tineri au reușit să aibă succes.

ADVERTISEMENT

„Sute de copii adoptaţi din România sunt aici, în căutarea familiilor lor biologice! Fiecare aşteaptă cu nerăbdare să-şi cunoască mamă care i-a dat viaţă, tatăl, fraţii şi surorile, pentru că aşa cum spune o dulce vorba românească, “sângele apa nu se face”.

Cu toţii au acelaşi vis: să afle de unde au plecat, să-şi cunoască rădăcinile româneşti. Este datoria noastră, a fiecăruia să le fim alături, să îi susţinem şi să-i ajutăm.

ADVERTISEMENT

Va rugăm să distribuiţi în număr cât mai mare acest anunţ. Mulţumim foarte mult!!”, se arată încă din debutul paginii

În cele din urmă, Maria a dezvăluit că a reuşit să-şi contacteze fraţii din România. ”MII DE MULŢUMIRI şi aprecieri tuturor oamenilor de aici care au contribuit la găsirea familiei mele biologice.

ADVERTISEMENT

Acum sunt în contact cu toţi fraţii, iar părinţii noştrii, de sus, sigur sunt foarte fericiţi de regăsirea noastră. De-a lungul anilor am ştiut de fraţi dar şi ei au ştiut de mine.

Visul nostru a devenit realitate cu ajutorul acestei pagini. Vă mulţumim că existaţi!! Vă îmbrăţişăm pe toţi cu mult drag. Maria”, a scris aceasta pe reţeaua de socializare.  

De remarcat că Maria s-a născut în 4 februarie 1993. Mama ei, Cruciţa Ciurar locuia atunci fără forme legale în Teiuş. După ce copila a fost adoptată, aceasta s-a mutat în Lugoj, alături de un bărbat, Adrian Cârpaci

”Salutări din Ohio, SUA Numele meu românesc a fost Ciurar Maria, m-am născut în municipiul Alba Iulia la data de 4 februarie 1993.

La vârsta de doi ani, am fost adoptată de o familie minunată, dar dorinţa mea a fost întotdeauna să-mi cunosc şi rădăcinile româneşti. Aşadar, sunt în căutarea mamei mele biologice, pe atunci numită Ciurar Cruciţa.

La naşterea mea, Cruciţa locuia fără forme legale, în oraşul TEIUŞ apoi după adopţie, în Lugoj, fiind în concubinaj cu Adrian Cârpaci.

Apelez cu multă speranţă la reţelele de socializare şi această pagină dedicată copiilor adoptaţi din România, poate aici, cu ajutorul tuturor, voi reuşi şi să-mi găsesc familia biologică. Vă rog din suflet să-mi distribuiţi foarte mult anunţul. Apreciez enorm de mult ajutorul vostru!”, a notat Maria.

Și nu a mai durat mult până când zeci de români au început investigaţiile pentru a o ajuta pe Maria. În cele din urmă, tânăra și-a regăsit fraţii, dar a aflat că părinţii săi au murit.

ADVERTISEMENT