Life

Și-a rezervat o cameră cu vedere la mare, dar a trăit un șoc după ce a ajuns acolo. Ce a putut să pățească o turistă

Și-a rezervat o cameră cu vedere la mare, dar a trăit un șoc după ce a ajuns acolo. Imaginea postată de o turistă a devenit virală pe internet.
22.05.2024 | 15:18
Sia rezervat o camera cu vedere la mare dar a trait un soc dupa ce a ajuns acolo Ce a putut sa pateasca o turista
Și-a rezervat o cameră cu vedere la mare, dar a trăit un șoc după ce a ajuns acolo. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără și-a rezervat o cameră cu vedere la mare. Nu au contat alte detalii pentru ea în momentul în care a făcut rezervarea. Își dorea un sejur de vis, însă în momentul în care a ajuns la locul de cazare, a trăit un real șoc.

Și-a rezervat o cameră cu vedere la mare, dar a trăit un șoc după ce a ajuns acolo

Cei mai mulți români se pregătesc deja pentru vacanța de vară. Alții de abia s-au întors din vacanța de primăvară, în timp ce alții poate au planuri și mari când vine vorba de călătorii anul acesta.

ADVERTISEMENT

Există însă anumite detalii care trebuie luate în calcul atunci când alegem un loc de cazare. O turistă spre exemplu a avut parte de o experiență cu adevărat revoltătoare. Spera la o vacanță de vis, dar totul a fost un coșmar.

O tânără din Argentina și-a rezervat o cameră cu vedere la mare. A plătit o sumă destul de consistentă astfel încât să aibă o priveliște pe măsură pe toată durata sejurului său din Italia, Lucrurile nu au fost chiar așa însă.

ADVERTISEMENT

Turista recunoaște că nu a cerut prea multe detalii legate de cazare. Și-a dorit doar o cameră cu vedere la mare și nimic mai mult. Nu se aștepta însă să ajungă într-o astfel de situație vreodată.

Ce a putut să pățească o turistă în Italia

Deși în anunțul postat de patronii unității de cazare se vedea o priveliște deosebită din cameră, adevărul este că în realitate vorbim doar despre o fotografie la propriu, cel mai probabil utilizată astfel încât turiștii să fie păcăliți.

ADVERTISEMENT

Mai exact, se pare că respectiva ”vedere la mare” din cameră era, de fapt, doar un autocolant lipit pe perete. Iar turista a trăit un adevărat șoc în momentul în care și-a dat seama pentru ce a putut să plătească în plus.

„Mă simt înșelată”, a fost mesajul postat Clarisa Murgia, în mediul online, alături de o imagine de la cazare. Aceasta nu a oferit numele unității unde a făcut rezervarea și nici nu a spus localitatea unde și-a petrecut vacanța.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, întâmplarea ei poate fi o lecție pentru anumite persoane. Având în vedere că mai mereu, camerele cu vedere la mare sunt căutate, este bine ca turiștii să ceară detalii suplimentare când nu sunt siguri de alegerea făcută.

Și-a rezervat o cameră cu vedere la mare, dar a trăit un șoc după ce a ajuns acolo. Sursă foto: Facebook
Și-a rezervat o cameră cu vedere la mare, dar a trăit un șoc după ce a ajuns acolo. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT