ADVERTISEMENT
Fotbal international

Şi-a reziliat contractul cu Barcelona şi s-a transferat în Japonia! Cine va fi noul coleg al lui Andres Iniesta

Autor: Razvan Nicolae | 04.03.2019 | 16:40
Şi-a reziliat contractul cu Barcelona şi s-a transferat în Japonia

După Andres Iniesta, încă un fotbalist de la Barcelona se transferă în prima ligă din Japonia. Fotbalul din Asia a început să atragă tot mai mulţi fotbalişti din Europa, iar în ultimii ani, campionatul din “Ţara Soarelui Răsare” a devenit una dintre atracţii.

ADVERTISEMENT

Sergi Samper şi-a reziliat contractul cu Barcelona şi s-a transferat în Japonia

Sergi Samper şi-a reziliat contractul cu Barcelona şi s-a transferat la Vissel Kobe, formaţie din prima ligă din Japonia. Catalanii au anunţat luni că mijocaşul de 24 de ani va susţine marţi, 5 martie, o conferinţă de presă în care îşi va lua la revedere de la clubului de pe “Camp Nou”. “Clubul dorește să-i mulțumească lui Sergi Samper pentru dedicarea de care a dat dovadă la FC Barcelona și-i urează tot ceea ce este mai bun pentru viitor”, a fost mesajul postat de oficialii clubului Barcelona pe Twitter.

Crescut la academia clubului Barcelona, Sergi Samper era văzut de specialişti drept urmaşul lui Xavi, însă fotablistul de 24 de ani a avut mai multe probleme medicale, care i-au oprit ascensiunea. La Vissel Kobe, fostul internaţional de tineret spaniol va fi coleg cu Andres Iniesta şi cu David Villa.

Sergi Samper şi-a reziliat contractul cu Barcelona şi s-a transferat în Japonia
Sergi Samper şi-a reziliat contractul cu Barcelona şi s-a transferat în Japonia

Sergi Samper pleacă în Japonia cu un super palmares

Sergi Samper va juca la Vissel Kobe, iar japonezii au transferat un fotbalist cu un palmares de invidiat. În perioada petrecută la Barcelona, mijlocaşul de 24 de ani a câştigat şase trofee, printre care se numără şi Liga Campionilor. Pentru echipa naţională U21 a Spaniei, fotbalistul catalan a jucat trei meciuri în perioada 2014-16. În actualul sezon, Sergi Samper a jucat un singur meci pentru Barcelona, în Cupa Spaniei.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, Sergi Samper a jucat pentru Barcelona, clubul unde şi-a început junioratul în 2001, Granada şi Las Palmas, la ultimele două cluburi fiind împrumutat. Mijlocaşul spaniol are un frate mai mare, Jordi Samper (28 de ani), tenismen care ocupă locul 418 ATP.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
Ţara Galilor
Ţara Galilor
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!