News

Şi-a strâns de gât fosta soţie până a omorât-o. Bărbatul a fost arestat

Un bărbat din comuna Suşani (judeţul Vâlcea) a fost arestat recent după ce și-a lovit soția de mai multe ori și a strâns-o de gât până când a murit. Cei doi divorțaseră cu doar câțiva ani în urmă.
19.07.2022 | 17:30
Sia strans de gat fosta sotie pana a omorato Barbatul a fost arestat
O femeie de 64 de ani a fost bătută și sugrumată până când a murit. Foto: jenikirbyhistory.getarchive.net
ADVERTISEMENT

Confom jurnaliștilor de la gazetavalceana.ro, cei doi erau divorțați, dar locuiau împreună în aceeași casă din comuna Suşani. La această crimă s-a ajuns pe fondul consumului de alcool și al unor reproșuri mai vechi.

Și-a ucis fosta soție cu mâinile goale

La un moment dat, bărbatul a început să își lovească fosta soție, în vârstă de 64 de ani. Femeia a încercat să se apere, dar agresorul a imobilizat-o și a strâns-o de gât până când a murit.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea au transmis că procurorii au început urmărirea penală faţă de bărbatul acuzat de omor asupra unui membru de familie. În urma acestui episod reprobabil, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 16 iulie, în jurul orelor 16:00, inculpatul a agresat-o pe fosta lui soţie, împreună cu care convieţuia în imobilul din comuna Suşani, judeţul Vâlcea, aplicându-i multiple lovituri pe tot corpul, după care a procedat la sugrumarea victimei, prin comprimare digito-palmară la nivelul gâtului, ce a condus la insuficienţă acută cardio-respiratorie şi imediat, la deces”, au transmis anchetatorii.

ADVERTISEMENT

Criminalul era mai în vârstă cu 10 ani decât victima. Cadavrul femeii a fost transportat la Medicină Legală și după autopsie a fost clar că ea a murit din cauza sugrumării.

Alte crime care au șocat

Altfel, amintim că la începutul lunii iulie, un bărbat din județul Neamț a pus mâna pe cuțit și a șocat comunitatea. După ce și-a ucis soția, acesta s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în comuna Urecheni, iar femeia ucisă avea 64 de ani, în timp ce criminalul era mai în vârstă cu șase ani. Vecinii au rămas șocați când au aflat vestea teribilă.

Și în luna martie, oamenii legii au intervenit pentru arestarea unui bărbat care și-a omorât soția în bătaie și apoi a sunat la 112. Crima a fost raportată într-o localitate din județul Gorj.

ADVERTISEMENT

Criminalul avea 54 de ani, iar victima 49. După ce a bătut-o crunt, individul a plecat să bea la cârciuma din sat. Cuplul avea și doi copii, care au rămas fără părinți, întrucât bărbatul a fost condamnat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: