News

Și-a ucis copilul de 5 ani, iar apoi l-a mâncat. Femeia va fi judecată pentru crimă cu premeditare

Și-a ucis copilul de 5 ani, l-a gătit, iar apoi l-a mâncat. Detalii înfiorătoare despre cazul care a șocat întreaga lume
31.05.2023 | 20:00
Sia ucis copilul de 5 ani iar apoi la mancat Femeia va fi judecata pentru crima cu premeditare
Și-a ucis copilul de 5 ani, iar apoi l-a mâncat. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Și-a ucis copilul de 5 ani, iar apoi l-a mâncat. Informații noi despre cazul care a șocat o lume întreagă, la începutul acestei luni. Femeia din Egipt care și-a omorât fiul, l-a gătit și l-a mâncat, este aptă pentru judecată.

Și-a ucis copilul de 5 ani. Mama criminală l-a gătit și l-a mâncat

Crima a avut loc în orașul Abu Shalabi, acolo unde o mamă, în vârstă de 29 de ani, a fost arestată după ce rămășițe ale fiului ei au fost găsite în mai multe găleți. Unchiul băiatului este cel care a făcut descoperirea macabră.

ADVERTISEMENT

Femeia, Hanaa Mohamed Hassan, l-a ucis pe copil cu o macetă, apoi i-a tranșat corpul, iar bucăți din el au fost gătite și mâncate de aceasta. Conform Daily Star, ea a declarat în fața polițiștilor că a vrut ca băiatul „să rămână cu ea pentru totdeauna”.

Mama criminală a fost arestată în Egipt, la începutul lunii mai, recunoscându-și fapta. În urmă cu câteva săptămâni, femeia spunea că ar suferi de o boală mintală și că din această cauză ar fi comis atrocitatea.

ADVERTISEMENT

„Femeia se numește Hanna și a mărturisit că a comis crima odioasă într-un moment în care și-a pierdut cunoștința, suferind de epilepsie și alte câteva tulburări psihice”, au transmis anchetatorii, după descoperirea crimei, potrivit Al-Arabiya.net.

Femeia va fi judecată pentru crimă cu premeditare

Ulterior, ea a fost supusă unui control psihiaric, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptelor. Potrivit cercetărilor, mama ucigașă nu se afla sub influența unor substanțe. Prin urmare, magistrații au decis ca aceasta să fie judecată pentru crimă cu premeditare.

ADVERTISEMENT

Femeia locuia singură împreună cu băiețelul de 5 ani, după ce a hotărât să divorțeze de tatăl copilului. Separarea s-a produs în urmă cu aproximativ 4 ani. Bărbatul mărturisea că a vrut că reia relația cu aceasta, dar femeia nu a dorit.

„Fiul meu a fost cel care m-a ținut legat de ea. Îl vedeam în mod regulat și îi aduceam haine și lucruri de care avea nevoie.”, mărturisea tatăl copilului la începutul acestei luni.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai spus că femeia ar fi încercat să îl îndepărteze pe copil de el. „Recent, ea a încercat să-l țină departe de mine și să semene ură față de mine în inima lui, ca să nu vină la mine”, a adăugat bărbatul, conform Știrile Pro Tv.

ADVERTISEMENT