News

Și-a ucis sora de 10 ani în timp ce dormea, cu mai multe lovituri de ciocan din cauza unei tablete. Cum a încercat să ascundă crima

29.05.2020 | 18:18
Sia ucis sora de 10 ani in timp ce dormea cu mai multe lovituri de ciocan din cauza unei tablete Cum a incercat sa ascunda crima
Și-a ucis sora de 10 ani în timp ce dormea cu mai multe lovituri de ciocan din cauza unei tablete. Cum a încercat să ascundă crima. foto: patch.com
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Kazahstan și-a ucis sora de 10 ani în timp ce dormea cu mai multe lovituri de ciocan. Totul ar fi izbucnit din cauza unui conflict pentru folosirea unei tablete.

Și-a ucis sora de 10 ani în timp ce dormea cu mai multe lovituri de ciocan

Crimă de-a dreptul șocantă în Kazahstan. Un băiat de 15 ani a recurs la un gest oribil după o dispută cu sora sa mai mică din cauza folosirii unei tablete.

ADVERTISEMENT

Luda, o fetiță de doar 10 ani, a fost omorâtă în timp ce dormea, în oraşul Taraz din nordul Kazahstanului. Polițiștii au găsit-o desfigurată, cu craniul rupt, aceasta decedând din cauza rănilor grave înainte ca forțele de salvare să ajungă la locul faptei.

Vecinii celor doi declară că tragedia s-a produs după ce Luda și fratele ei Aleksey, în vârstă de 15 ani, au avut un conflict în curtea din apropierea casei lor din cauza unei tablete electronice, scrie Dailymail.

ADVERTISEMENT

“Cu o zi înainte i-am auzit certându-se pe o tabletă și l-am văzut pe Aleksey cu un ciocan în mână”, a declarat pentru presa locală Shynar Myrzakhmetova, vecina celor doi copii.

Conform sursei citate, scandalul dintre cei doi frați a început atunci când Luda a cerut tableta pentru a studia, iar fratele ei, care era adeptul jocurilor, a refuzat să i-o dea.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, Aleksey ar fi atacat-o pe Luda noaptea în somn, lovind-o în cap de mai multe ori cu un ciocan.

Cum a încercat să ascundă crima

Aleksey și-a recunoscut crima în fața oamenilor legii, însă înainte de asta a comis un alt gest șocant, în momentul în care a încercat să scape de cadavrul surorii.

ADVERTISEMENT

Astfel, după crimă băiatul de 15 ani și-a schimbat hainele și și-a sunat părinții, spunându-le că sora lui a dispărut. Familia s-a grăbit să o caute pe fata și Aleksey a fost și el implicat în căutări.

Ulterior, cadavrul Ludei a fost găsit în stradă, lângă gardul unor vecini, fiind aruncat acolo de fratele ei mai mare. La scurt timp, Aleksey și-a recunoscut gestul extrem, spunând că a comis crima pentru că fata l-ar fi enervat. El a fost arestat, iar dacă se confirmă că este vinovat, riscă 15 ani în închisoare.

ADVERTISEMENT
Tags: