News

Și-a ucis soția și este suspect de dispariția a încă 5 femei. Sentință definitivă pentru „mâncătorul de femei” din Rădăuți

„Mâncătorul de femei” din Rădăuți a fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis soția. Sentința este definitivă în acest caz.
17.05.2023 | 14:07
Sia ucis sotia si este suspect de disparitia a inca 5 femei Sentinta definitiva pentru mancatorul de femei din Radauti
Sentință definitivă pentru „mâncătorul de femei” din Rădăuți Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Captură Realitatea.net/Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vasile Lavric, supranumit „mâncătorul de femei” din Rădăuți, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Sentința este definitivă, potrivit magistraților Curții de Apel Suceava, el fiind acuzat de comiterea infracțiunii de „violență în familie în varianta omorului calificat și profanare de cadavre sau morminte”.

Și-a omorât soția! Alte 5 femei din anturajul lui Lavric au dispărut

Însă, în acest dosar se face referire doar la uciderea soției sale, Aurica Bodnărescu, nu și la dispariția celorlalte 5 partenere ale lui Lavric. Faptele de care este bănuit ar fi început încă din anul 1995, conform anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Acum, el a primit condamnarea de 30 de ani de închisoare pentru uciderea ultimei sale soții, Aurica Bodnărescu, crimă care a avut loc în noaptea de 10 spre 11 iunie 2020. Anchetatorii au descoperit detalii șocante privind modalitatea în care „mâncătorul de femei” acționa.

Potrivit acestora, în noaptea fatidică, soția lui Lavric a plecat de la locuința comună a acestora, din municipiul Rădăuți, fiind dusă de „mâncătorul de femei” într-un loc necunoscut. Între cei doi ar fi izbucnit o ceartă din cauza geloziei bărbatului, iar Lavric ar fi agresat-o, iar ulterior a omorât-o, „suprimându-i cu intenție viața”. Cadavrul soției sale ar fi fost ascuns și nu a fost găsit nici până acum.

ADVERTISEMENT

Amintim că după dispariția Auricăi Bodnărescu, Lavric susținea că aceasta a plecat să muncească în afara granițelor țării, conform Realitatea.net. Însă, contrar spuselor lui, nimeni nu a reușit să dea de femeie, nici măcar rudele sale.

S-a iubit cu 3 surori! Toate au dispărut în mod misterios

Vasile Lavric este suspect și de dispariția surorilor Iordache din Rădăuți, cu care s-ar fi iubit. Bărbatul, de meserie mecanic auto, deținea un service în localitate, chiar în apropiere de casa familiei Iordache.

ADVERTISEMENT

Prima dintre surori, Iuliana, a dispărut în anul 1995, atunci când avea doar 16 ani. Cea dea doua tânără, Nicoleta, în vârstă de 31 de ani, a dispărut în anul 2005, iar la trei luni distanță, a dispărut și Ramona, care avea doar 18 ani.

Anchetatorii îl suspectează pe acesta de moartea celor trei surori, deși Vasile Lavric a susținut tot timpul că femeile ar fi plecat să se prostitueze în Italia. Deocamdată, însă, se pare că nu există probe suficiente pentru a-l acuza pe Lavric de uciderea surorilor Iordache.

ADVERTISEMENT

Vasile Lavric a mai fost căsătorit cu alte două femei, ambele murind în condiții suspecte. Prima soție, pe nume Nicoleta, a apărut în viața bărbatului când avea 18 ani. Cei doi au avut două fete. În timpul stagiului militar, Lavric a fost condamnat la trei ani de închisoare, fiind acuzat de viol. După ce a ieșit din spatele gratiilor, soția sa de atunci, Nicoleta, a vrut să divorțeze. Însă, la scurt timp, aceasta și-a pierdut viața într-un straniu accident de circulație.

Ulterior, Vasile Lavric s-a căsătorit cu o altă femeie, Cristina, cu care a avut tot doi copii. Și aceasta a murit în mod misterios, suferind un presupus infarct la doar 21 de ani. Rămâne de văzut dacă anchetatorii vor reuși să strângă probe care să dovedească faptul că „mâncătorul de femei” din Rădăuți este vinovat și de comiterea acestor fapte.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: