Şi-a aşteptat iubita pe aeroport timp de zece zile. Ce s-a întîmplat apoi cu bărbatul

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
02/08/2016, 17:50
Şi-a aşteptat iubita pe aeroport timp de zece zile. Ce s-a întîmplat apoi cu bărbatul GALERIE FOTO

În numele dragostei poţi face gesturi nebuneşti, însă un olandez pare să fi trecut de mult dincolo de această limită.

Bărbatul a stat timp de 10 zile pe un aeroport din China, pentru a se întâlni cu o tânără pe care a cunoscut-o pe internet, scrie antena3.ro.

Alexander Pieter Cirk, în vârstă de 41 de ani, nu avea nici cea mai vagă idee că iubita, pe care o cunoscuse doar de două luni, nu va apărea la întâlnire. În cele din urmă, bărbatul a fost internat în spital din cauza epuizării fizice.

La rândul său, Zhang, 26 de ani, a contactat un post tv, după ce povestea a devenit virală şi a mărturisit că a crezut că totul este o glumă.

„Într-o zi mi-a trimis o poză cu nişte bilete de avion, dar am crezut că glumeşte. Nu m-a mai contactat după”, a declarat fata.

Totodată, tânăra a povestit că se afla într-o altă localitate, unde făcea o intervenţie estetică şi avea telefonul închis.

La scurt timp, după ce şi-a revenit Alexander Pieter Cirk s-a întors în Olanda. Cu toate acestea, Zhang speră că într-o zi se vor vedea.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×