Fotbal intern

Şi-au făcut valiza! Oameni importanţi din lumea fotbalului au fost invitaţi de seamă la lansarea unui magazin din mall Băneasa

Ana Maria Prodan, Dan Alexa şi Florin Răducioiu au fost printre invitaţii de seamă la lansarea magazinului Samsonite, într-un mall din nordul Capitalei. Au fost peste 150 de persoane invitate la...
31.10.2017 | 18:02

Ana Maria Prodan, Dan Alexa şi Florin Răducioiu au fost printre invitaţii de seamă la lansarea magazinului Samsonite, într-un mall din nordul Capitalei. Au fost peste 150 de persoane invitate la lansarea unui magazin din mall Băneasa. Samsonite este unul dintre cei mai importanţi producători de bagaje la nivel mondial şi în România, această companie are cele mai mici preţuri. 

Ana Maria Prodan, Dan Alexa şi Florin Răducioiu au fost printre invitaţii de seamă ai evenimentului. Samsonite a lansat cu această ocazie şi o campanie “cel mai mic preţ mondial. Dacă găseşte cineva ceva mai ieftin, priumeşte banii înapoi!” Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

 Alexa îşi face bagajele pentru Dinamo 

Ana Maria Prodan, Dan Alexa şi Florin Răducioiu au fost numiţi de către boss-ul Kemal Bakirci ambasadori ai brandului Samsonite în România. Dan Alexa are un parcurs excelent cu Dunărea Călăraşi în Liga a II-a şi este pe loc de promovare. FANATIK.RO anunţă EXCLUSIV că Dan Alexa îşi face bagajele de la Călăraşi şi se pregăteşte să îi ia locul lui Vasile Miriuţă la Dinamo. Mutarea va avea loc cel târziu în iarnă. (vezi DETALII)

Florin Răducioiu este managerul general al Academiei Atletico Madrid Bucureşti. De la Academia Atletico provin majoritatea jucătorilor din lotul CSA Steaua, unde director coordonator este Marius Lăcătuş.