Şi Becali tot mai susţine că nu face echipa la FCSB? “Nu-l mai băgam pe Man dacă ştiam că joacă aşa!” :)

Alex Bradescu   
in FCSB
06/12/2018, 16:44
Şi Becali tot mai susţine că nu face echipa la FCSB? “Nu-l mai băgam pe Man dacă ştiam că joacă aşa!” :)
Gigi Becali face echipa la FCSB

Gigi Becali susţine în 90 la sută din cazurile în care face declaraţii la posturile TV că Dică are libertate totală în alcătuirea echipei şi că acţionează extrem de rar asupra formulei de start. Din fericire, există şi acele 10% din cazuri în care patronul FCSB mai scapă câte

Dacă ştiam că joacă aşa, îl mai băgam eu pe Man pe teren? Eu nu pot sa iau banii pe Man daca nu joc în Liga Campionilor. Poate ma salvează echipa naţională, dar aşa n-am cum să iau”, a fost declaraţia lui Becali la Pro-X.

Becali face echipa la FCSB şi schimbă şi căpitanul

Dennis Man e principalul produs de export pentru patronul FCSB, el afirmând că a vorbit chiar cu Jose Mourinho despre fotbalistul său şi că antrenorul lui Manchester îl monitorizează atent. De asemenea, Becali a anunţat că a refuzat o ofertă imensă pentru fotbalistul său, despre care FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că era de la o mare forţă a Europei de Est. 

De altfel, Becali afirmă că are de gând să obţină 30-40 de milioane pe mijlocaşul ofensiv de 20 de ani şi e posibil să-l numească al doilea căpitan după Gnohere. “Să vadă Mourinho că e căpitan, să scot bani mulţi pe el!”, a fost explicaţia patronului FCSB.

Închide ×