News

Și Bogdan Boantă a ajuns la spital, din competiția Asia Express! Afecțiunea de care suferă

09.04.2019 | 17:12
Si Bogdan Boanta a ajuns la spital din competitia Asia Express Afectiunea de care sufera

Bogdan Boantă a ajuns la spital, după competiția Asia Express! Partenerul Cocuței a avut parte momente cumplite după ce a mâncat o supă de chilli. Din păcate, totul s-a petrecut în perioada în care cei doi se află din ce în ce mai aproape de semifinală. Majoritatea concurenților rămași în show-ul de aventură au simțit că vor claca în drumul spre Mumbai. Cocuța și Bogdan s-au resemnat, pentru că nu ajuns nici de data asta printre primii.

Bogdan Boantă a ajuns la spital după ce a mâncat o supă de chilli

Bogdan Boantă a ajuns la spital după ce a mâcat o supă de chilli la o probă de la Asia Express. Din păcate, pare că echipa coregrafilor formată din Cocuța și Bogdan Boantă are din ce în ce mai puțină energie. Din păcate, drumul spre Mumbai a fost unul foarte greu. Proba pe care a respectat-o pentru a putea merge mai departe l-a adus pe Bogdan Boantă la spital. Acesta a primit îngrijiri după ce a vărsat chiar în timpul probei.

Mi s-a fãcut rãu, a început sã mã doarã stomacul, probabil de la supa de chilli, de la care mi-a fost rãu tot drumul! Se învârte tot cu mine. Nu mai am forţã. M-au luat şi frisoanele!”, a mãrturisit el. „Mi se înmoaie genunchii de obosealã. Suntem singura echipã care nu a avut imunitate timp de 26 de ediţii. Chiar nu mai putem!”, a marturisit Cocouta, la Asia Express.

Bogdan Boanttă a ajuns la spital după ce a respectat o probă de la Asia Express
Bogdan Boantă a ajuns la spital după ce a respectat o probă de la Asia Express

Asia Express, un chin pentru Boantă și Cocuța

“Tot e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e super dificil. Cum să te duci la om acasă și îi zici să te lase să dormi la el în casă?! Noaptea, cu o cameră de filmare după noi, începe și caută un pat și ceva de mâncare…Ne e dor de haine curate”, a mai adăugat Bogdan Boantă.