Sport

Și bonusurile aduc profituri uriașe! A câștigat peste 30.000 de lei pe un super bilet cu miza de doar 25 de lei

Un parior inspirat și foarte curajos a obținut un câștig de peste 30.000 de lei cu doar 25 de lei investiți pe 11 meciurile de sâmbătă.
19.09.2022 | 16:42
Si bonusurile aduc profituri uriase A castigat peste 30000 de lei pe un super bilet cu miza de doar 25 de lei
Un parior curajos a creat un bilet cu o cota de aproape 1000, bifat cu verde. colaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Primul gol marcat în Liga 1 de olandezul Kevin Luckassen a adus o bucurie imensă în Giulești întrucât a consfințit victoria cu 2-1 a Rapidului în fața lui CS Mioveni.

Golul din minutul 87 din Giulești i-a validat câștigul de 30.000 de lei

Dar atacantul de 29 de ani a mai făcut fericit în mod special un parior foarte curajos, care a prins un câștig de peste 30.000 de lei, grație cotei totale de 932,34. Iar importantul bonus oferit de Superbet, în valoare de aproape 7.000 de lei, l-a ajutat să încaseze și mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Și asta pentru că, deși a mizat pe cote destul de mari pe un bilet ce a cuprins 11 meciuri de fotbal, toate disputate sâmbătă, el a avut cele mai mari emoții doar la partida câștigată cu sufletul la gură de echipa lui Adrian Mutu, în minutul 87.

Eroul zilei de sâmbătă de la pariuri a investit doar 25 de lei, dintre care 24,68 lei proveniți din Bonus Sport, și a avut un câștig de 30.301 lei, datorită unui bonus generos acordat de Superbet. Iar victoria Rapidului i-a băgat, practic, banii în buzunar.

ADVERTISEMENT

A mers pe outsideră în Monchengladbach – RB Leipzig și a câștigat

Asta pentru că el a mizat pe „1 solist” la meciul din Giulești, la o cotă de 1,80, iar la miezul nopții a putut încasa potul cel mare.

Pariorul nostru a mers pe trei variante pe 10 din cele 11 evenimente de pe bilet: „1 solist”, „peste 2,5 goluri” și „ambele marchează”, iar la un singur meci a mizat pe „1X”: la duelul din Bundesliga dintre Borussia Monchegladbach și RB Leipzig, la o cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT

El a mers pe un rezultat favorabil echipei considerate outsider și nu a avut nicio emoție întrucât Die Fohlen s-au impus cu 3-0, după 2-0 la pauză.

2,35, cea mai mare cotă de pe biletul în cotă 932

Cea mai mare cotă de pe bilet, 2,35, a fost la întâlnirea din La Liga dintre Valencia și Celta Vigo, unde a pariat pe „1 solist”.

ADVERTISEMENT

Nici la meciul de pe Mestalla nu a avut de ce să își facă prea multe griji întrucât “liliecii” au condus la pauză cu 1-0, apoi au avut superioritate numerică din minutul 59 și pe final au mai punctat de două ori, impunându-se cu 3-0.

O altă cotă mare a bifat-o lejer la partida dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FC Botoșani, unde a mers pe cel puțin trei goluri, pariu câștigat încă din minutul 66.

Bilet câștigător
Bilet câștigător

A mizat pe multe goluri și a câștigat foarte mulți bani

Pariorul nostru a mai mizat pe 1 solist la Lille – Toulouse, la o cotă de 1,75, și Wolfsberger – Hartberg, la o cotă de 1,72. Pentru “ambele marchează”, el a mai bifat meciul Tottenham – Leicester, cotat la 1,70, iar pentru peste 2,5 goluri, a mai ales jocurile Bilbao – Rayo Vallecano, la o cotă de 1,95, Spezia – Sampdoria, la o cotă de 2, Stuttgart – Frankfurt, la o cotă de 1,75, și Charleroi – Westerlo, cotat la 1,70.

Bilet câștigător
Bilet câștigător

Pentru a da lovitura la pariuri, este nevoie de inspirație, curaj și un dram de noroc. Iar bonusurile oferite de Superbet vin în sprijinul oricărui parior de a-și spori câștigurile.

ADVERTISEMENT