ADVERTISEMENT
Life

Și Cătălin Moroșanu intervine în cazul fetei umilite de la Târgu Jiu. Sportivul susține că a pățit-o și el

Autor: Dan Suta | 10.09.2020 | 14:29
Și Cătălin Moroșanu intervine în cazul fetei umilite de la Târgu Jiu. Sportivul susține că a pățit-o și el
Cătălin Moroșanu a vorbit despre bullying. Foto: Facebook. Fotografie editată de fanatik.ro

Cătălin Moroșanu a vorbit despre bullying-ul din România, un subiect intens dezbătut în ultimele zile după ce o tânără a fost jignită, lovită și filmată la Târgu Jiu de alte două adolescente.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a spus că și el a fost victima bullying-ului

”Moartea din Carpați”, după cum este cunoscut Cătălin, a vorbit despre acest fenomen și a recunoscut că a fost supus și el unor umilințe asemănătoare când era copil.

Moroșanu a povestit cât de răi erau copiii de la sat pe vremea când mergea la școală și a exemplificat ce i-au făcut acestuia, dar și cum a reușit să se întărească.

ADVERTISEMENT

Practic, se poate spune că sportul l-a ajutat foarte mult pe Cătălin nu doar din punct de vedere financiar, ci și pentru a ști cum să facă față vieții din perspectiva disciplinei și echilibrului.

„Totul s-a schimbat când am început cu sportul de performanță”

„Din păcate, bullyinng-ul a devenit tot mai predominant în societate. (…) În copilărie, am fost și eu victima unor astfel de situații. Eram un copil de la țară, care nu avea un statut, iar ceilalți încercau de fiecare dată să mă jignească și să le fiu inferior. Mă simțeam neputincios de fiecare dată”, a scris Cătălin Moroșanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Totul s-a schimbat când am început cu sportul de performanță. Sportul mi-a dat încredere în puterile mele, m-a făcut mai responsabil și mi-a arătat o direcție în viață. (…)

Sportul te educă în cel mai pozitiv mod cu putință, transformându-te din victimă într-un adevărat luptător. Atenție, nu un viitor agresor, ci un om care se poate adapta situațiilor din societate”, a mai scris luptătorul de K1.

ADVERTISEMENT

Cazul tinerei agresate de alte două fete din județul Gorj a inflamat opinia publică din România. În urma imaginilor difuzate în mediul online, tânăra agresoare  a fost reținută pentru 24 de ore, iar apoi a fost pusă sub control judiciar. Mai multe persoane publice și-au arătat solidaritatea față de tânăra umilită din Gorj, printre care și prezentatoarea tv Cristina Șișcanu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!