Sport

Craiova sare la gâtul selecționerului Edi Iordănescu: „Poate sunt mare ignorant, dar nu tratezi naționala ca pe o echipă de club”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a sărit la gâtul selecționerului Edi Iordănescu după înfrângerile suferite de România cu Muntenegru și Bosnia.
09.06.2022 | 20:37
Craiova sare la gatul selectionerului Edi Iordanescu Poate sunt mare ignorant dar nu tratezi nationala ca pe o echipa de club
Și Craiova sare la gâtul selecționerului Edi Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul oltenilor s-a revoltat din cauza felului în care l-a folosit Edi Iordănescu pe Iulian Cristea pentru meciul cu Muntenegru, fiind de părere că la națională nu trebuie să existe improvizații.

Și Craiova sare la gâtul selecționerului Edi Iordănescu

Sorin Cârțu a recunoscut că este nemulțumit de selecționerul Edi Iordănescu și dezamăgit de fotbaliștii naționalei, pe care i-a comparat cu o mireasă în ziua nunții.

ADVERTISEMENT

Președintele oltenilor nu a înțeles nici motivul pentru care Iulian Cristea a fost folosit pe postul de mijlocaș defensiv. FANATIK v-a pus la dispoziție în exclusivitate toate amănuntele despre starea de sănătate a fundașului FCSB-ului:

„Sunt dezamăgit de echipa națională. Cum să vii tu cu un mijlocaș central care a jucat ultimii doi ani numai fundaș central.

ADVERTISEMENT

Dacă nu găsești chiar nimic atunci mai înțeleg, dar tu ai venit cu o improvizație, că ai jucat tu așa cu el la Gaz Metan. A mai jucat cineva cu Rus la închidere, tot așa s-a dat peste cap, dar aia a fost în timpul meciului.

Poate a jucat și când s-a apucat de antrenorat, dar pe mine mă interesează ce e acum. Fac eu un pas în spate și poate sunt eu un mare ignorant că nu l-am văzut pe Cristea mijlocaș la închidere”.

ADVERTISEMENT

„Crețu a fost transferat în Slovenia pentru postul de mijlocaș la închidere. El poate să joace fundaș central dacă ai nevoie în timpul unui meci, dacă se întâmplă ceva.

Mihăilă e copilul nostru, dar a jucat puțin în ultimele luni. Eu așa înțeleg, când ești selecționer nu tratezi naționala ca pe o echipă de club. Nu ești obligat să crești jucători la națională”, a mai spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a vorbit și despre disputa în privința identității cu FC U Craiova 1948 într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.

„Jucătorii arată ca o mireasă în ziua nunții!”

Sorin Cârțu a continuat și a vorbit și despre regula U21, pe care o consideră inutilă pentru fotbalul românesc: „Problemele la noi vin și din organizarea competiției. Lasă-i, bă, să se lupte pentru locul de titular, așa tinerii, ăștia under, au moca să intre titulari.

Noi cu regula asta… noi cu regula asta avem patru în teren, nu-i băgăm datorită regulii, îi băgăm pentru că au valoare”.

„Noi avem nevoie de rezultate, frate, nu mă interesează că am jucat frumos cu nu știu cine. În momentul de față, doar rezultatele ne pot ajuta să depășim acest moment.

Jucătorii arată ca o mireasă în ziua nunții. Nimic, mă, nimic. Să văd și eu cum a căzut ăla de la Muntenegru de epuizare.

Ești printre primii din țara asta, arată lucrul ăsta, nu să intri pe teren și să te bată toți. Să ne suflecăm mânecile și să dăm la muncă”, a mai spus Sorin Cârțu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,30 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT