Cum şi-a dat Opriţa demisia la pauză. Patronul a spart tot în vestiar!

UPDATE. Conform informaţiilor FANATIK.RO, Daniel Opriţa şi-ar fi dat demisia încă de la pauza meciului Juventus - FCSB 1-2. Motivul? Patronul echipei, Ilie Ciuclea, a intrat în vestiar şi a început să urle, nemulţumit fiind de evoluţia echipei. În plus, acesta, foarte nervos, a început să spargă lucruri prin cabină şi a răsturnat inclusiv tabla pe care Opriţa desenase schema tactică pentru repriza a doua. În plus, i-a anunţat pe jucători că vor avea contractele tăiate, deşi acestea sunt oricum mici, undeva în jur de 1.500 de euro pe lună! Aşa că Opriţa a luat decizia să-şi dea demisia pe loc, fără să mai aştepte rezultatul final al partidei.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daniel Opriţa şi-a dat demisia din funcţia de antrenor a celor de la Juventus Bucureşti la finalul partidei cu FCSB. Opriţa susţine că s-a simţit trădat de oameni apropiaţi din interiorul clubului.

"La cum s-a desfăşurat partida aveam încredere că puteam scoate un rezultat bun. Am dominat steaua în 10 oameni. Am avut multe ocazii, chiar dacă ei nu au jucat cu mulţi titulari. I-am ţinut în corzi, îi felicit pe jucătorii mei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Aşa a gândit Călinţaru, ce putem să facem. Dacă dădea scăriţa aia şi intra în poartă, îl felicitam. Poate că putea să execute altfel la situaţia pe care o avem noi, dar nu pot să îi iau capul acum. La cald, normal că i-au reproşat colegii execuţia, dar i se putea întâmpla oricui. Aşa a vrut Dumnezeu, să îi iasă lui Dică şi să meargă el înainte", a spus Daniel Opriţa, la o televiziune de sport.

OPRITA DEMISIE JUVENTUS - FCSB 1-2. "Am plecat cu o şurubelniţă să mă bat cu tancurile!"

Tehnicianul şi-a anunţat fotbaliştii la pauza partidei şi a făcut publică decizia sa în direct, la TV.

"Eu o să o iau de la capăt. Renunţ la echipă! Chiar şi dacă aş fi câştigat, aş fi plecat. Nu are rost să rămân, îmi risc sănătatea. Am încercat totul. Am plecat la luptă cu o şurubelniţă să mă bat cu tancurile! Ştiţi melodia aia <m-au trădat fraţii şi prietenii>. I-am anunţat pe băieţi de la pauză că vreau să plec. Eu nu sunt ca alţii să stau să iau banii doar pentru că am contract pe cinci ani. O iau de la capăt din liga a doua sau a treia. Am suferit foarte mult şi nu vreau să vorbesc despre ce am trăit. Aş fi avut nevoie de mai multă susţinere", a mai spus Opriţa.

Juventus a pierdut partida cu FCSB, 1-2, după ce a ratat o lovitură de la 11 metri în minutele de prelungiri prin Călinţaru.

Vezi clasamentul Ligii 1 şi alte statistici în aplicaţia de mai jos

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933