Şi-a găsit echipă imediat după ce Hagi i-a dat cu piciorul în fund. A semnat tot în Liga 1!

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
31/08/2017, 16:48
Şi-a găsit echipă imediat după ce Hagi i-a dat cu piciorul în fund. A semnat tot în Liga 1!

Gică Hagi a decis să se despartă de trei dintre fotbaliştii pe care i-a adus la echipă în această vară. Astfel, după doar ceteva meciuri jucate în tricoul campionilor Dumitraş, Herea şi Marius Constantin au reziliat contractele cu echipa fostului căpitan al echipei naţionale a României pe cale amiabilă.

Însă unul dintre fotbaliştii respectivi şi-a găsit foarte repede o altă echipă. FANATIK.RO a aflat că Andrei Dumitraş a semnat un contract pe trei ani cu FC Botoşani din LIGA 1 BETANO.

Dumitras a semnat cu FC Botoşani!

Contactatd e către FANATIK,RO, Andrei Dumitraş a confirmat informaţia şi ne-a mărtursiit cu ce gânduri a semnat cu FC Botoşani. “Asta este situaţia! Eu venisem la Viitorul cu gânduri foarte bune, dar nu a fost să fie. Nu mai avea rost să stau la echipa domnului Gică Hagi dacă nu mai eram dorit. Nu avea rost să ne încurcăm reciproc. Aşa că am decis de comun acord să închidem colaborarea.

Însă e bine că m-am mişcat repede şi mi-am găsit o altă echipă. Am semnat pe o perioadă de trei ani cu FC Botoşani. Doresc să nu îi dezamăgesc pe Costel Enache şi pe patronul Valeriu Iftime. Consider că FC Botoşani poate să se califice fără probleme în play-off”, a spus Dumitraş.

Închide ×