Fotbal intern

Şi la PSG s-a auzit de problemele lui Dinamo! “Nu mai sunt o echipă aşa de bună” ?

22.08.2019 | 09:43
Kevin Rimane a venit de la PSG la Hermanstadt şi ştie de situaţia lui Dinamo

FC Hermanstadt a reuşit o achiziţie de top, un fotbalist care a jucat alături de Neymar şi Kylian Mbappe alegând să vină şi să joace sub comanda lui Costel Enache la echipa fanion a oraşului Sibiu. Este vorba de francezul Kevin Rimane, care a bifat trei prezenţe oficiale în tricoul lui PSG în campionat şi care a fost pe teren pe durata întregului joc din Supercupa Franţei, partidă în care s-au mai aflat pe teren Marco Verratti, Gigi Buffon sau Angel di Maria.

Şi la PSG s-a auzit de problemele lui Dinamo!

Kevin Rimane nu este însă pe dinafară în privinţa calităţii fotbalului românesc şi chiar a ceea ce se întâmplă în campionatul nostru în acest moment. Dimpotrivă, pare o persoană documentată, care întâi s-a interesat unde merge şi abia după aceea a spus Da.

Este fundaş şi poate ajuta mult echipa sibiană să primească mai puţine goluri decât până acum. Este al doilea jucător din fotbalul românesc trecut pe la cel mai puternic club al Franţei, primul fiind Hervin Ongenda de la Botoşani. Rimane ştie că Dinamo nu mai este o echipă aşa bună ca înainte.

Kevin Rimane a jucat lângă Neymar, Mbappe sau Di Maria

A mai jucat afară doar în campionatul Croaţiei

“Am urmărit câteva jocuri în România, sunt echipa mari şi aici, Cluj, Dinamo Bucureşti. Înainte era o echipă bună, dar acum nu mai e aşa bună. Pentru mine, este o nouă provocare, o ţară nouă, iar mie îmi plac provocările, pentru asta sunt aici.

Am fost coleg cu jucători mari la Paris, iar aici mă refer la Neymar, la Tiago Silva, la Di Maria. Acum, am alţi colegi. Pentru mine e acelaşi lucru. Fotbalul este la fel. Nu este acelaşi nivel, dar când ai mingea la picior pe teren, este acelaşi lucru pentru mine” Noul jucător al Sibiului a mai trecut printr-o scurtă experienţă de un sezon în afara Franţei, jucând în campionatul Croaţiei la FK Istra.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri