Fotbal intern

Și Marius Șumudică a pus tunurile pe Mirel Rădoi: ”Nu mi se pare normal”

29.03.2021 | 09:17
Si Marius Sumudica a pus tunurile pe Mirel Radoi Nu mi se pare normal
ADVERTISEMENT

Antrenorul Marius Șumudică a pus tunurile pe selecționerul Mirel Rădoi după înfrângerea cu Germania și consideră că acesta a greșit când a decis să joace cu Răzvan Marin și Nicolae Stanciu la închidere.

”Tricolorii” au fost învinși de nemți, scor 0-1, într-o partidă controlată autoritar de oaspeți și în care doar paradele de excepție ale lui Niță au făcut ca scorul să nu ia proporții.

ADVERTISEMENT

Rădoi a fost criticat și de fostul internațional Ciprian Marica, acesta fiind de părere că Valentin Mihăilă și Ianis Hagi s-au irosit pentru că au fost nevoiți să coboare foarte mult pentru a ajuta defensiva.

Mirel Rădoi, criticat de Marius Șumudică pentru alegerile din primul ”11”

”Ok, Germania este o forță mondială, dar nu e în regulă să aibă 10-12 ocazii, iar noi să nu marcăm. Nu mi se pare normal să jucăm fără ‘6’ și cu doi optari. Nu ai talie cu Stanciu și Marin. Cu tot respectul, nu au capacitatea defensivă de a stopa atacurile Germaniei”, și-a început Marius Șumudică critica la adresa lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

”Stanciu în ultimul timp are reușite fabuloase și tu îl aduci la 70 de metri de poartă? Mie Germania mi s-a părut că nu a forțat, de fiecare dată când ne atacau central eram în pericol.

Eu îl înțeleg pe Mirel, vrea să facă acum presing, dar în momentul în care faci presing Germaniei spațiile trebuie să fie foarte strânse pentru că au calitate în duelurile unu contra unu”, a declarat Șumudică la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Defensiva, marea problemă a naționalei

”Suferim defensiv, asta e marea problemă a fotbalului românesc. Au venit două echipe la București și au avut atâtea ocazii. Cred că Mirel va găsi soluții totuși. Avem mari probleme și în centrul defensivei și la fundașii laterali.

Ovidiu Popescu e o improvizație, un jucător fără post. Și la FCSB, acest băiețaș avea o problemă cu atacurile întârziate. Când îl aveam adversar, la FCSB, știam că până în minutul 15 va avea un galben și le ziceam jucătorilor mei să forțeze. Așa a fost și cu Germania. El a avut un handicap după ce a luat galben. Îi era frică să și atingă un adversar”, a încheiat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă am avut o șansă mare să producem surpriza pe final, prin George Pușcaș și, mai ales, prin Nicușor Stanciu, nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,02 este cota pentru „România marchează primul gol și câștigă meciul” la meciul Armenia – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT