Fotbal intern

Și rivalii se implică în scandalul dintre Gigi Becali și Armată: ”Am scris istorie împreună”

10.04.2021 | 18:15
Si rivalii se implica in scandalul dintre Gigi Becali si Armata Am scris istorie impreuna
ADVERTISEMENT

Și rivalii se implică în scandalul dintre Gigi Becali și Armată în ceea ce privește adevărata continuatoare a clubului Steaua, iar liderul galeriei Rapid consideră că dreptatea este de partea grupării din Liga 3.

În urmă cu scurt timp, legendarul fundaș al Stelei, Miodrag Belodedici, afirma că echipa din Liga 1 este continuatoarea fostului mare club care câștiga Cupa Campionilor Europeni.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei din Liga 1, Gigi Becali, se judecă cu juristul CSA Steaua, Florin Talpan, în mai multe procese privind marca, palmaresul, tradiția, istoria sau culorile clubului din Ghencea.

Scandalul dintre Gigi Becali și Armată, tranșat de rivali

Rapid este o rivală istorică pentru Steaua, iar liderul galeriei giuleștene, Liviu Ungurean, cunoscut sub porecla ”Bocciu”, s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali și clubul Armatei, considerând că nu FCSB este continuatoarea vechii formații.

ADVERTISEMENT

”Am văzut ce se întâmplă cu Steaua. Nu e treaba noastră, dar dacă mă întrebi care e adevărata Steaua, cea din Liga 1 sau cea care vrea să promoveze în Liga 2 îți voi spune că s-a văzut clar, pe stadion.

Noi am jucat cu Steaua în Liga 4. Am scris istorie împreună pentru un meci de Liga 4, cu 50.000 de oameni în tribune. Peluze europene. Ăla a fost meciul în care s-a stabilit clar unde sunt fanii”, a declarat Ungurean pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Și Rapid e într-o situație similară

În același timp, fanul rapidist i-a cerut noului președinte din Giulești, Daniel Niculae, să rezolve problema cu AFC Rapid pentru a nu exista o problemă asemănătoare cu cea din Ghencea: ”Vom merge tot înainte, așa cum suntem obișnuiți. Trebuie să se rezolve situația cu AFC Rapid.

Aceasta este o prioritate pentru Daniel Niculae. Situația este una complicată, dar noi nu putem accepta altceva. Nu este posibil să existe două cluburi Rapid! Știe toată lumea că Rapidul e unul singur, acolo unde sunt suporterii. Să intervină autoritățile, Federația”.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Victor Pițurcă, susține că milionarul din Pipera ar fi înțeles că a greșit în relația cu suporterii roș-albaștrilor și că nu mai este interesat să dețină brandul ”Steaua”.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT