Şi-a schimbat total viaţa. Din prostituată, cîntăreaţă de succes

Povestea de viaţă a polonezei Schwesta Ewa, stabilită în Germania, bate scenariul oricărui film de la Hollywood. După ce timp de zece ani şi-a asigurat traiul practicând cea mai veche meserie...
04.03.2015 | 13:34
Sia schimbat total viata Din prostituata cintareata de succes
ADVERTISEMENT

Povestea de viaţă a polonezei Schwesta Ewa, stabilită în Germania, bate scenariul oricărui film de la Hollywood. După ce timp de zece ani şi-a asigurat traiul practicând cea mai veche meserie din lume, tânăra face acum bani buni din muzică, devenind o cântăreaţă deosebit de căutată.

Până acum doi ani, Ewa îşi petrecea nopţile în bordeluri sau pe străzi, însă în prezent face furori în studioul de înregistrări sau pe scenă. Albumul ei de debut, intitulat “Kurwa”, proaspăt lansat în ianuarie, ocupă deja locul 11 în topurile de specialitate, tânăra având deja agenda de concerte plină ochi. Mai mult, videoclipul “Schwätza” are peste cinci milioane de vizualizări, iar performanţa Ewei e considerată de presa germană remarcabilă.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 30 de ani s-a născut în Kiszalin, Polonia, însă a crescut în oraşul german Kiel, cu mama ei şi doi fraţi mai mari, în timp ce tatăl nu şi l-a cunoscut niciodată. Copilăria ei a fost marcată de violenţă şi sărăcie, fiind bătută în repetate rânduri de mama ei. La 16 ani a renunţat la şcoală şi a început să lucreze ca barmaniţă, iar apoi s-a mutat la Frankfurt şi a început să-şi vândă trupul.

A fost prostituată timp de 10 ani, atât în Germania, cât şi în alte state vecine. Era încântată de câştigurile mari, reuşind să facă şi 20.000 de euro pe lună, însă, susţine ea, în această meserie a avut parte şi de experienţe traumatice. Recent, tânăra şi-a descoperit talentul în muzică şi, la îndemnul unui prieten, a început să îşi povestească experienţele ca prostituată pe ritmuri de rapp şi de hip-hop, ceea ce i-a adus faimă şi bani mulţi.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.libertatea.ro