Sport

Și totuși Dan Petrescu are prieteni în fotbal. Un coleg din ”Generația de Aur” sare în apărarea sa: ”Are dreptate”

Dan Petrescu este pe picior de plecare de la CFR Cluj, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, însă un coleg din ”Generația de Aur” îi sare în apărare.
20.09.2022 | 13:03
Si totusi Dan Petrescu are prieteni in fotbal Un coleg din Generatia de Aur sare in apararea sa Are dreptate
Dan Petrescu este pe picior de plecare de la CFR Cluj, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, însă un coleg din ”Generația de Aur” îi sare în apărare. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu FC Argeș, din etapa a 11-a din SuperLiga, tehnicianul campioanei a confirmat informațiile oferite de FANATIK și și-a anunțat plecarea din Gruia.

Dan Petrescu, apărat de un coleg din ”Generația de Aur”

În conferința de presă premergătoare partidei din Trivale, antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns de faptul că este criticat în continuu în România și a dezvăluit că în afara lui Gică Hagi nu are prieteni în fotbal.

ADVERTISEMENT

Însă, lucrurile nu stau chiar așa. Și asta pentru că fostul său coleg din ”Generația de Aur”, Florin Răducioiu, i-a luat apărarea. Fostul mare atacant este de părere că Dan Petrescu are dreptate în tot ceea ce spune.

”Sunt nişte declaraţii care îl caracterizează pe Dan, are dreptate în ce spune, are rezultate! Nu înțeleg de ce a fost contestat, de ce într-adevăr clubul, patronul nu l-au apărat? Trebuie să îl aperi, să încerci să îl protejezi.

ADVERTISEMENT

Clar este o ruptură şi ca atare şi cred că va pleca. Simte că nu îi sunt aproape, are dreptate el. Nu este în Europa League, cred că ăla a fost un motiv important. Dar până la urmă i-a calificat în Conference League. Sunt de partea lui Petrescu, faptele vorbesc”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

Dan Petrescu nu vrea să renunțe la clauză

La scurt timp după ce Dan Petrescu a avut acea conferință de presă în care a tunat și a fulgerat, patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a ieșit public și i-a dat o replică acidă tehnicianului care a reușit cele mai mari performanțe din istoria clubului din Gruia.

ADVERTISEMENT

Mai mult, finanțatorul ardelenilor a început deja negocierile pentru a aduce un alt antrenor. FANATIK a aflat că primul pe listă este Cosmin Contra, liber de contract după despărțirea de Al Ittihad. ”Guriță” a mai fost în calcule la CFR și după ce Petrescu a plecat în iarna lui 2020.

”Bursucul” este, însă, liniștit în privința viitorului său. Clauza de reziliere îl îmbogățește. Din informațiile FANATIK, Neluțu Varga va trebui să-i achite nu mai puțin de 400.000 de euro antrenorului în cazul în care va decide să-l dea afară. Însă patronul nu este dispus să plătească această sumă și încearcă să-l convingă pe Petrescu să renunțe în totalitate la bani.

ADVERTISEMENT

Simțind pericolul, după meciul câștigat cu FC Argeș, Dan Petrescu și-a mai nuanțat discursul cu privire la plecarea sa. El nu a vrut să comenteze afirmațiile patronului, a confirmat faptul că va exista o întâlnire, dar a lăsat să se înțeleagă că nu este dispus să renunțe la bani.

ADVERTISEMENT