Şi totuşi, Messi nu joacă în Spania-Argentina. Anunţ de ultimă oră

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
27/03/2018, 14:15
Şi totuşi, Messi nu joacă în Spania-Argentina. Anunţ de ultimă oră

UPDATE ora 14.00 / Mundo Deportivo anunţă că starul argentinian nu va fi disponibil în partida contra Spaniei. Messi a acuzat dureri după ultimul antrenament şi, după o discuţie cu staff-ul, s-a decis ca decarul să nu rişte o accidentare mai serioasă şi, în consecinţă, să nu fie trecut pe foaia de joc. Iniţial, selecţionerul Jorge Sampaoli anunţase că Messi este apt de joc şi că va fi pe teren împotriva ibericilor.


Marţi seară noua şi moderna arenă a lui Atletico Madrid, Wanda Metropolitan, va fi gazda unui amical de mare clasă, Spania – Argentina, două dintre echipele de la care se aşteaptă lucruri mari la apropiatul turneu final al CM din Rusia. 

Meciul a stârnit un interes enorm şi tribunele stadionului vor fi pline ochi. Argentinienii au făcut antrenamente la baza de pregătire a lui Real Madrid şi printre cei prezenţi s-a aflat şi căpitanul Barcelonei, Leo Messi, cel care având probleme medicale la genunchi, nu a jucat în victoria cu 2-0 obţinută de pume la Manchester, în faţa Italiei.

Messi nu a jucat cu Italia, fiind accidentat

Însă selecţionerul Argentinei, controversatul Jorge Sampaoli, omul care şi-a pus mulţi suporteri în cap şi o mare parte a presei, declarând că Dybala sau Icardi nu se potrivesc stilului de joc al naţionalei, a venit cu o veste mare la conferinţa de presă: 

“Leo s-a antrenat normal şi este OK. Este apt să joace şi vrea să o facă. Nu a putut intra cu Italia, pentru că nu era bine şi nu a făcut-o. Dacă ar mai fost ceva care să îl împiedice să fie pe teren cu Spania ar fi spus-o şi sigur nu ar fi jucat. Pe Messi nu ai ce să îl mai înveţi. El trebuie doar să îşi facă pregătirea, pentru că pe teren se ştie că va face lucruri incredibile. “

Închide ×