News

Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri. Ce pedeapsă a primit

Sică, fiul lui Ilie Dumitrescu a fost condamnat pentru trafic de droguri. FANATIK vă spune ce pedeapsă a primit.
10.06.2021 | 18:04
Sica Dumitrescu fiul lui Ilie Dumitrescu condamnat pentru trafic de droguri Ce pedeapsa a primit
Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri. Ce pedeapsă a primit Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Judecătorii de la Tribunalul București l-au condamnat pe fiul fotbalistului la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri. Tânărul a fost prins în timp ce vindea droguri unei persoane sub acoperire, scrie HotNews.

Faptele s-au petrecut în apropierea unui local din Centrul Vechi. Sică a recunoscut acuzațiile.

Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri. Ce pedeapsă a primit

Sică Dumitrescu nu va ajunge în spatele gratiilor. Totuși, acesta va fi atent supravegheat pentru o perioadă de doi ani.

ADVERTISEMENT

El va fi nevoit să urmeze un program de reintegrare socială. Totodată, va presta 60 de zile muncă în folosul comunităţii la Administraţia Domeniului Public Sector 2 Bucureşti sau la Administraţia Domeniului Public Sector 6 Bucureşti.

Tot în acest dosar, complicele acestuia a primit o condamnare de doi ani și trei luni de închisoare cu suspendare. Decizia judecătorilor nu este definitivă, iar ce doi o pot ataca prin apel.

ADVERTISEMENT

Cum s-a întâmplat totul

La data de 4 ianuarie 2021, procurorii DIICOT au primit o informaţie potrivit căreia persoană vinde cocaină în Capitală. Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost identificat de anchetatori.

Pentru a confirma informația, procurorii au apelat la o femeie care colabora cu autoritățile și la in investigator sub acoperire. Cel doi au primit aprobarea de a cumpăra droguri de la Sică.

ADVERTISEMENT

Totodată, un judecător și-a dat acordul pentru interceptarea convorbirilor telefonice, localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice, precum şi supravegherea video, audio şi prin fotografiere a activităţilor desfăşurate de către Sică Dumitrescu.

Sică Dumitrescu a fost contactat de cele două persoane care colaborau cu autoritățile la data de 18 ianuarie. Cei trei s-au întâlnit în jurul orei 20,00 în parcarea unui local de pe Cheiul Dâmboviţei.

ADVERTISEMENT

Fiul fotbalistului era însoțit de un bărbat care a fost identificat ulterior drept un caporal de la o unitate militară din Bucureşti. Persoanele sub acoperire au fost invitate să aștepte în interiorul unei mașini, până ce Sică a adus drogurile.

Au fost vândute trei grame de cocaină pentru suma de 1.350 lei. Drogurile au ajuns pe mâna oamenilor legii, pentru analizele de laborator. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că militarul știa de vânzarea drogurilor, cei doi fiind complici.

ADVERTISEMENT