Life

Cântăreața Sica Marin, omagiu pentru Petrică Mîțu Stoian: “Am compus câteva versuri”

Cântăreața de muzică populară Sica Marin i-a adus un omagiu lui Petrică Mîțu Stoian și a compus două piese în memoria artistului, care a murit în noiembrie 2021.
10.02.2022 | 10:13
Cantareata Sica Marin omagiu pentru Petrica Mitu Stoian Am compus cateva versuri
Cântăreața Sica Marin, omagiu pentru Petrică Mîțu Stoian. Sursa foto: Capturi YouTube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară Sica Marin a compus două piese după moartea lui Petrică Mîțu Stoian, ca omagiu pentru regretatul artist.

Melodiile au devenit virale la scurt timp de la lansare și au fost apreciate de către public. Artista a decis să compună aceste versuri în memoria lui Petrică Mîțu Stoian imediat după ce i-au venit ideile.

ADVERTISEMENT

Solista a compus o doină și o sârbă, ambele despre regretatul interpret. Sica Marin l-a apreciat foarte mult și a vrut să facă acest lucru în memoria sa.

Sica Marin, omagiu pentru Petrică Mîțu Stoian

Sica Marin a vorbit despre cele două melodii pe care le-a compus în memoria lui Petrică Mâțu Stoian, care s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Artista l-a considerat pe regretatul interpret de muzică populară “un om de o mare valoare” în folclorul românesc și a vrut să-i aducă un omagiu.

Din acest motiv a compus o doină și o sârbă, iar melodiile au fost apreciate de public.

“M-am gândit să compun câteva versuri, văzusem că nimeni nu a compus nimic și mi-au venit toate ideile, ce aveam eu in cap, s-a potrivit cu ceea ce-mi doream să iasă și așa am compus.

ADVERTISEMENT

Și cântecul de sârbă, care este cu cazanul, am făcut și doina pe urmă. Mi-am zis să-i fac și ceva de jale lui domnul Petrică Mîțu. A fost un om de o mare valoare în folclorul României.

A fost iubit de tot publicul, un om extraordinar. Păcat că s-a dus prea devreme., a declarat Sica Marin pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Unde l-a întâlnit pe regretatul artist

Solista a avut ocazia să-l întâlnească în persoană pe Petrică Mîțu Stoian la două emisiuni, unde cei doi s-au salutat în semn de respect. Sica Marin iubea foarte mult muzica interpretului și nu i-a venit să creadă atunci când a aflat de moartea sa.

Artista s-a fotografiat și cu alți artiști și ar fi vrut să aibă ocazia să facă o poză și cu Petrică Mîțu Stoian.

L-am văzut la două emisiuni, am fost să filmez o filmare de sărbători, el a ieșit pe ușa din spate cu dna Ileana Ciuculete, ne-am salutat în semn de respect. Și o dată la Favorit, doar atât.

Chiar m-am gândit că dacă s-o mai organiza tot așa evenimente, poate îl întâlnesc și eu o dată personal. Îi iubeam cântecele lui enorm.

Am zis că dacă o fi să-l mai cheme, poate fac o poză și cu dumnealui, că mai am cu alți artiști, acasă.”,

Sica Marin, șocată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Cântăreața a fost șocată atunci când a aflat de moartea fulgerătoare a lui Petrică Mîțu Stoian. Faptul că totul s-a întâmplat atât de repede a fost un șoc atât pentru colegii de breaslă, cât și pentru fani.

“Mi-a rămas așa când am auzit vestea că el a murit, am rămas șocată. Prea din timp, odată așa, nimeni nu s-a așteptat.

Toți avem poate o problemă de sănătate, dar parcă prea rapid așa, să pleci pe picioarele tale și să te întorci acasă așa, este ceva strigător la cer.”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Internauții au apreciat melodiile interpretate de Sica Marin, dar și gestul făcut în memoria regretatului artist. Oamenii au lăsat sute de mesaje de apreciere în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT