News

Șicană în trafic cu final violent. Un motociclist a înjunghiat un șofer și pasagerul mașinii acestuia

Un motociclist și un șofer s-au șicanat în trafic la intrarea în București, iar apoi s-au luat la bătaie. Șoferul și pasagerul mașinii sale au fost înjunghiația apoi de către motociclist.
22.05.2022 | 09:49
Sicana in trafic cu final violent Un motociclist a injunghiat un sofer si pasagerul masinii acestuia
Poliția a deschis dosar penal în urma incidentului de la Fântâna Miorița/ Foto: Inquam Photos - George Călin
ADVERTISEMENT

Incidentul a început sâmbătă seara în urma unei șicanări între un motociclist și șoferul unei mașini, șicană care a început încă de pe DN1, aprope de intrarea în Capitală. După câteva sute de metri, cei doi s-au oprit și au început să se ia la bătaie, la Fântâna Miorița, scrie Gândul.

În timpul altercației, motociclistul a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat pe șofer, precum și pe pasagerul din mașină, Primul a fost rănit la picior și în burtă, iar pasagerul în umăr.

ADVERTISEMENT

Martorii incidentului au sunat la 112, iar mai multe echipaje SMURD au venit la fața locului pentru a le acorda primul ajutor.

Bătăușii au fost duși la spital

Bărbații înjunghiați au fost duși la Spitalul Floreasca, iar motociclistul a fost internat la Spitalul Elias.

ADVERTISEMENT

Incidentul a fost confirmat și de către poliție care a început să ancheteze circumstanțele incidentului.

În data de 21 mai 2022, în jurul orei 22. 30, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că 3 bărbați sunt implicați într-un conflict fizic. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate, precum și echipaje de prim ajutor. Au fost identificati toți cei implicați, un conducător auto, pasagerul din auto și un conducător moto”, se arată într-un comunicat al poliției.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au făcut măsurători la fața locului și au vizionat filmările făcute de camerele de supraveghere din zonă. În acest caz a fost deja deschis dosar penal.

Din primele date a rezultat faptul că pe fondul unei șicanări în trafic, cele trei persoane s-au implicat într-o altercație, în urma căreia conducătorul auto și cel moto au suferit anumite vătămări (…) Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a mai precizat sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: