Șicane în direct între Andra și Cătălin Măruță: “Ești Vulpița?”

Madalina Moraru   
în Stiri mondene
29/10/2020, 20:51
Șicane în direct între Andra și Cătălin Măruță: “Ești Vulpița?”
Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 12 ani

Au existat replici incredibile între Cătălin Măruță și soția lui. Prezentă în fața camerelor de filmat, Andra a avut la rândul ei o reacție fabuloasă atunci când partenerul său de viață i-a adresat o întrebare neașteptată.

Vedetele de la PRO TV nu s-au sfiit să se comporte în acest mod, fiind cunoscuți pentru faptul că își oferă unul altuia replici foarte savuroase, atunci când consideră de cuviință.

Cei doi soți au luat de curând o decizie neașteptată și pentru copiii lor, despre care a fost dezvăluit că vor avea statutul de persoane publice. Totodată, soții Măruță se tachinează adesea, având unul față de altul reacții considerate fabuloase de către public.

Replici incredibile în direct între Cătălin Măruță și Andra. Ce și-a întrebat soția

Mulți au considerat că prezentatorul de la PRO TV a făcut o gafă, însă reacția avută de Cătălin Măruță la adresa Andrei a fost una cât se poate de sinceră. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un deceniu și au împreună doi copii, pe David și pe Eva.

Cătălin Măruță și-a întrebat soția la TV câteva lucruri neașteptate, iar Andra s-a enervat atunci când nu a înțeles exact la ce se referă vedeta. Totul în timp ce prezentatorul a răspuns unei provocări de tipul „Spuneți tot sau vă ia gura foc”.

Cei doi soți s-au simțit încrezători în acest joc, dar Cătălin Măruță a aflat cât se poate de repede că o întrebare adresată în mod necorespunzător poate să le strice foarte repede meciul din fața camerelor. Vedeta și-a întrebat soția dacă este Vulpița.

Șicane în direct între Andra și Cătălin Măruță Ești Vulpița
Vedetele PRO TV au purtat o conversație neobișnuită în direct

„Am o întrebare pentru tine, vreau să recunoști. Ești Vulpița sau Panda?”, a putut fi auzit cum întreabă Cătălin Măruță de soția lui.

“Ce e asta mă? Cum să zici Vulpița?”, a fost reacția incredibilă avută de Andra.

„Nu sunt. Ar vrea leoaica să fiu eu”, a mai susținut artista.

Familia vedetelor a fost foarte activă și la începutul lunilor de pandemie. Andra și Cătălin Măruță au putut fi văzuți adesea de către români când făceau diverse excursii cu mașina, în care puneau în practică și diverse jocuri amuzante, prin intermediul postărilor din mediul online.

Închide ×