Life

Sidonia, soția lui Dan Spătaru, probleme serioase de sănătate. Văduva regretatului artist a suferit o operație la coloană

Sidonia, soția regretatului cântăreț Dan Spătaru, se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Văduva artistului a suferit o operație cu câteva zile în urmă.
06.07.2021 | 15:45
Sidonia sotia lui Dan Spataru probleme serioase de sanatate Vaduva regretatului artist a suferit o operatie la coloana
Sidonia, soția lui Dan Spătaru, probleme serioase de sănătate. Văduva regretatului artist a suferit o operație la coloană. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Cu 16 ani în urmă, Dan Spătaru s-a stins din viață, iar Sidonia, soția lui, a trecut prin multe încercări de când și-a pierdut partenerul de viață. Fosta balerină se luptă cu depresia, dar are și alte probleme de sănătate.

Sidonia Spătaru a petrecut mult timp în casă din cauza pandemiei de Covid-19. După ce lucrurile au început să se mai liniștească, aceasta a plecat într-o vacanță în Italia la Gina Tătaru, o altă fostă balerină.

ADVERTISEMENT

Sidonia, soția lui Dan Spătaru, se confruntă cu probleme de sănătate

Sidonia Spătaru, soția regretatului artist Dan Spătaru, a trecut prin momente dificile de când și-a pierdut partenerul, cu 16 ani în urmă.

Fosta balerină a fost în vizită la Gina Tătaru, o bună prietenă și fostă colegă de breaslă. Problemele cu piciorul și frigul pe care l-a suportat i-au agravat problemele, iar acum abia mai poate să meargă, după cum a dezvăluit recent.

ADVERTISEMENT

„În tot acest timp, am stat mai mult în casă. Anul acesta am fost la fosta mea colegă Gina Tătaru, în Sicilia, la Siracusa. A fost mai frig ca niciodată și nu prea mi-a priit din cauza piciorului.

Din cauza unui nerv, nu simțeam laba piciorului. Și acum stau în casă de două luni, pentru că nu pot să merg”, a declarat Sidonia Spătaru pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Vinerea trecută, fosta balerină a suferit o intervenție chirurgicală pentru hernia de disc. Înainte de operație, văduva lui Dan Spătaru a declarat că este foarte agitată și că nu este o intervenție tocmai ușoară.

„Am fost la Spitalul Militar, unde mă voi opera de hernie de disc, la medicul la care s-a operat și Dan (n.r. Dan Spătaru). Sunt pe mâini bune. Vineri (n.r. 2 iulie.) e operația, de aceea sunt așa agitată.

ADVERTISEMENT

Nu este o operație ușoară. Cred în Dumnezeu, sunt un bun creștin și cred că va fi bine, iar recuperarea trebuie să o fac undeva aproape de casă, să nu merg mult”, a continuat aceasta.

Sidonia Spătaru, devastată după moartea soțului

Sidonia Spătaru a mai declarat că nu și-a revenit nici acum după moartea soțului, deși au trecut 16 ani de la dispariția sa bruscă.

Văduva regretatului interpret de muzică ușoară se confruntă cu depresia, iar faptul că a avut și probleme cu piciorul a înrăutățit situația. Depresia a apărut după moartea soțului, însă lipsa activității și statul în casă și-au pus amprenta asupra fostei balerine.

„Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap.

Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul… Pe 8 septembrie se împlinesc 16 ani de când a plecat soțul meu.

Singurătatea mă apasă de când s-a dus el… Nu știam cum se manifestă depresia. Nu suportam nimic, nici televizor, nu am știut că e atât de rea boala aceasta”, a declarat Sidonia Spătaru pentru sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT