Sport

Nicolae Dică lasă acasă 7 titulari înainte de Silkeborg – FCSB! Coman, Compagno și Cordea, printre „odihniți”. Exclusiv

FCSB merge în Danemarca pentru meciul cu Silkeborg cu multe absențe. Nu mai puțin de 7 titulari vor fi odihniți în vederea meciului din week-end cu Petrolul, la Ploiești.
03.10.2022 | 16:41
Nicolae Dica lasa acasa 7 titulari inainte de Silkeborg  FCSB Coman Compagno si Cordea printre odihniti Exclusiv
Bucurie a fotbalistilor stelisti dupa un gol marcat cu Florinel Teodor Coman si Andrea Compagno in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Arges, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 2 octombrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Înainte de pauza din SuperLiga pentru meciurile echipei naționale, FCSB pierdea la Craiova, cu CSU, și-și dinamita și mai mult șansele la play-off. A fost momentul în care Gigi Becali a decretat că nu-l mai interesează meciurile din Europa, ci doar cele de campionat pentru a nu rata turneul de titlu.

Nicolae Dică odihnește nu mai puțin de 7 titulari pentru meciul Silkeborg – FCSB. Printre ei căpitanul Florinel Coman și golgeterul Andrea Compagno!

Patronul FCSB este foarte speriat de faptul că echipa sa e departe de primele 6 locuri. A ajuns să declare că nu crede că nou-promovata Hermannstadt mai poate fi ajunsă!!!

ADVERTISEMENT

Cu mare chin a venit pentru FCSB și a doua victorie din campionat, 3-2 cu Argeșul lui Andrei Prepeliță, cu golul victoriei marcat de Cordea în ultimele minute ale întâlnirii. Cele 3 puncte au mai dat puțină culoare în obraji roș-albaștrilor, dar nu au schimbat strategia europeană.

Nicolae Dică declara după FCSB – FC Argeș că va odihni, probabil, patru-cinci jucători. Aceștia nu vor face deplasarea în Danemarca.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că ar fi vorba de nu mai puțin de 7 titulari ai celor de la FCSB care vor fi odihniți pentru meciul cu Petrolul din etapa a 12-a din SuperLiga. Printre aceștia, căpitanul Florinel Coman, golgeterul Andrea Compagno, dar și golgeterul din Europa, Andrei Cordea!

Nici Edjouma, Tamm, Radunovic și Olaru nu merg în Danemarca. O va face în schimb Dawa, suspendat la ultima partidă

Până la urmă Nicolae Dică respectă direcția pe care a stabilit-o patronul în această privință. Gigi Becali și-a făcut calculele foarte bine și a realizat că mai important este să prindă play-off-ul și ulterior cupele europene decât banii ce ar veni acum din Conference League.

ADVERTISEMENT

Normal că o să jucăm cu rezervele în Danemarca, mă interesează să ajungem în play-off. Nu poți să scoți decât pe Sepsi, pe Petrolul sau pe UTA. Am ajuns să țin cu CFR că au jucat cu Petrolul, cu Farul în meciul cu UTA. Nu mă interesează de Hermannstadt, nu-i mai scoatem din play-off” – Gigi Becali, patron FCSB

În afara celor trei jucători amintiți mai sus, din informațiile FANATIK mai rămân acasă Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru și Risto Radunovic. Doar ultimul este accidentat, după problema pe care a avut-o la naționala Muntenegrului, în rest ceilalți sunt valizi.

Va fi în avionul de Danemarca în schimb Joyskim Dawa, cel care a fost suspendat contra piteștenilor.

ADVERTISEMENT

Ăsta e momentul zero la noi. Fac un pariu, începând de acum, până la finalul sezonului regulat, am curaj să pariez că noi vom fi pe primul loc dacă ar fi să începem campionatul acum” – Mihai Stoica, după FCSB – FC Argeș 3-2

Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu Silkeborg în condițiile absențelor numeroase. Intră Vlad în poartă?

În aceste condiții de joc, sunt șanse destul de mici ca FCSB să facă punct(e) și bani în Danemarca. O remiză este răsplătită cu 166.000 de euro, victoria ar aduce 500.000 de euro.

Interesant este cum va arăta primul 11 al lui Nicolae Dică pentru meciul de joi, 6 octombrie, ora 19:45. Poate vom avea parte și de o revenire în poartă a lui Andrei Vlad, care nu a mai apărat de 7 luni, mai exact din 3 martie, de la gafa de la Pitești.

Cum ar putea arăta primul 11 al FCSB în Danemarca

Târnovanu – Crețu, Haruț, Dawa, Boboc – Oaidă, Dulca, Radaslavescu – Miculescu, B. Rusu, Oct. Popescu.

Sunt șanse mari să îi vedem la lucru din primul minut pe Miculescu, cel mai scump transfer al lui Gigi Becali în această vară, dar și pe Octavian Popescu, intrat într-un con de umbră din iulie încoace.

FCSB este în grupa B din Conference League și are un punct după 2 meciuri. A pierdut la Londra, cu West Ham, a remizat cu Anderlecht, la București. Danezii de la Silkeborg sunt pe „zero” până în acest moment.

  • 2 victorii are FCSB în SuperLiga după ce a disputat 10 etape. În acest moment, cu 11 puncte, echipa lui Nicolae Dică este la 7 puncte de locul 6, ultimul de play-off
  • 35,8 milioane de euro este valoarea la care este cotat lotul celor de la FCSB, în creștere față de începutul sezonului!

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „1” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT