Sport

Silkeborg – FCSB 5-0, în etapa 3 din Grupa B Conference League. “Roş-albaştrii”, KO în Danemarca! Cum arată clasamentul

Vezi aici în format LIVE stream Silkeborg - FCSB. Vicecampioana României a fost umilită, în Danemarca, şi a ajuns pe ultimul loc în Grupa B.
06.10.2022 | 21:02
Silkeborg  FCSB 50 in etapa 3 din Grupa B Conference League Rosalbastrii KO in Danemarca Cum arata clasamentul
Helenius a marcat de la 11 metri în Silkeborg - FCSB (sursă foto: Pro Arena)
ADVERTISEMENT
06-10-2022
18:37

FINAL: Silkeborg - FCSB 5-0, în etapa a 3-a din grupele Conference League

Silkeborg a învins-o pe FCSB 5-0, graţie golurilor marcate de Klynge (3), Kusk (8), Helenius (35), Thordarson (58), Adamsen (71).

După trei etape, FCSB ocupă ultimul loc în Grupa B, cu 1 punct. Silkeborg e pe 3, cu 3 puncte, în timp ce Anderlecht e pe locul 2, cu 4 puncte. Lider este West Ham United, cu maxim de puncte. 

FCSB va primi vizita lui Silkeborg în etapa a 4-a, meci programat pe 13 octombrie, de la ora 22:00.

clasament

06-10-2022
18:15

LIVE Min. 71: Silkeborg - FCSB 5-0. A marcat Adamsen

Intrat în minutul 67, Adamsen a înscris cu uşurinţă, din careul mic, printre picioarele lui Pantea.

FCSB este la cea mai drastică înfrângerea a sezonului.

06-10-2022
18:01

LIVE Min. 58: Silkeborg - FCSB 4-0. A marcat Thordarson

Kusk i-a pasat perfect lui Thordarson, care l-a învins pe Târnovanu.

Silkeborg o conduce pe FCSB cu 4-0 şi danezii par să nu se oprească.

06-10-2022
17:55

LIVE Min. 46: Silkeborg - FCSB 3-0. Dică, trei schimbări la pauză

La pauză, Nicolae Dică a făcut trei schimbări: Radaslavescu, Musi şi Stoica au intrat în locul lui Dulca, Dumiter şi Rusu.

Danezii nu au făcut nicio schimbare la pauză.

06-10-2022
17:21

LIVE MIn. 35: Silkeborg - FCSB 3-0. A marcat Helenius

David Miculescu a avut o intrare de K1 în careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var.

Helenius a transformat fără emoţii lovitura de la 11 metri şi Silkeborg conduce cu 3-0.

06-10-2022
17:10

LIVE Min. 22: Silkeborg - FCSB 2-0. Danezii, gol anulat

Klynge a reuşit să marcheze, după un contraatac, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid.

Pe reluări, Klynge părea să fie ţinut în joc de Dawa.

06-10-2022
17:08

LIVE Min. 21: Silkeborg - FCSB 2-0. Danezii ratează o ocazie mare

Jorgensen a ajuns în poziţie de unu la unu cu Târnovanu, dar şi-a făcut mingea prea lungă şi nu l-a putut învinge pe portarul celor de la FCSB.

Mingea a ajuns la Kusk, dar acesta a fost blocat când a şutat.

06-10-2022
16:54

LIVE Min. 7: Silkeborg - FCSB 2-0. A marcat Kusk

Danezii au lovit repede după primul gol, iar Kusk majorează scorul cu un şut de la 20 de metri, uşor deviat.

FCSB nu se regăseşte în startul meciului din Danemarca.

06-10-2022
16:50

LIVE Min. 3: Silkeborg - FCSB 1-0. A marcat Klynge

După o gafă a lui Octavian Popescu, mingea a ajuns la Jorgensen. Mijlocaşul ofensiv a pasat spre Klynge, care a deviat mingea în poarta lui Târnovanu.

FCSB este, în acest moment, pe ultimul loc în Grupa B.

06-10-2022
16:43

LIVE Min. 1: Silkeborg - FCSB 0-0. A început meciul

A început meciul dintre Silkeborg şi FCSB, în etapa a 3-a din Grupa B a Conference League.

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

06-10-2022
15:27

Echipele de start pentru Silkeborg - FCSB

Silkeborg: Larsen – Sonne, Salquist, Felix, Engel – Thordarson, Brink, Klynge – Jorgensen, Helenius, Kusk. Rezerve: Andersen, Hedvall – Adamsen, Busch, Calisir, Dahl, Kaalund, Klitten, Oggesen, Ostrom, Gojani, Tengstedt. Antrenor: K. Nielsen.

FCSB: Târnovanu – Boboc, Haruț, Dawa, Pantea – Oaidă, Dulca – Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu – Rusu. Rezerve: Vlad – Bouhenna, Creţu, Musi, Radaslavescu, Şerban, Stoica. Antrenor: N. Dică.

Meciul Silkeborg – FCSB are loc joi, 6 octombrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 3-a din grupa B a Conference League. După primele două etape, danezii nu au nici un punct și ocupă ultimul loc, iar bucureștenii au un egal pe teren propriu, 0-0 cu Anderlecht și un eșec la Londra, 1-3 cu West Ham. Însă situația din campionat, unde sunt departe de locurile de play-off, i-a determinat să trimită o echipă de rezerve în Danemarca, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Unde se joacă meciul Silkeborg – FCSB

Întâlnirea Silkeborg – FCSB se dispută joi, 6 octombrie, de la ora 19:45, pe stadionul Jysk Park din localitatea daneză, o arenă a cărei construcție a început în 2015 și s-a încheiat doi ani mai târziu, costând 130 de milioane de coroane daneze, 70 plătite de muncipalitate, 60 de conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

Nu va fi deloc simplu pentru jucătorii FCSB să evolueze pe arena de 10.000 de locuri, dintre care 6.000 pe scaune, pentru că Silkeborg are un teren cu suprafață de joc artificială, situație cu care nu ne mai confruntăm în România, unde și Concordia Chiajna, care avea gazon artificial, a trecut la înlocuirea acestuia cu unul natural.

Cine transmite la TV partida Silkeborg – FCSB

PRO TV și PRO Arena sunt cele două posturi componente ale aceluiași trust, care au obținut în exclusivitate în România dreptul de difuzare a partidelor din Europa League și Conference League, după ce PRO TV a deținut mulți ani drepturile pentru Champions League. S-a spus că nu a ieșit în pierdere, pentru că ambele echipe românești calificate în grupele unor cupe europene evoluează în Conference League. PRO TV a decis să transmită meciurile FCSB exclusiv, PRO Arena pe cele ale CFR-ului plus o altă partidă din Europa League.

ADVERTISEMENT

Decizia FCSB de a evolua cu rezervele în Danemarca a determinat PRO TV să renunțe la difuzarea meciului, care a fost preluat de PRO Arena. Astfel PRO Arena va televiza ambele partide ale echipelor noastre, fără alt meci din Europa League.  Mai puteți viziona meciul pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO. La Silkeborg este o vreme rece, maxima zilei la ora 16 urmând a ajunge la 15 grade, iar la ora partidei vor fi în jur de 11 grade, cu cer noros, dar șanse foarte mici de ploaie. Va conduce acest meci arbitrul ucrainean Mykola Balakin, 33 de ani, din Kiev, care în 2018 a condus, la Erevan, partida câștigată de CFR Cluj contra lui Alashkert.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Silkeborg – FCSB

Antrenorul lui Silkeborg, Kent Nielsen, care a lăudat mult FCSB în raport cu marile performanțe reușite de Steaua, are trei jucători out la acest meci. Dahl, Lind și Pedersen sunt cei trei absenți. Însă Nicolae Dică va fi în situația în care dacă va trebui să apeleze la schimbări soluțiile sunt extrem de limitate și lipsite de experiență.

ADVERTISEMENT

FCSB are o listă de indisponibili (Panțâru, Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Șut), doi jucători nu au drept să evolueze (Nikolov și Omrani), nefiind înscriși la timp în lista trmisă la UEFA, iar șase oameni de bază au fost lăsați la București, pentru meciul de campionat cu Petrolul: Tamm, Olaru, Coman, Compagno, Cordea, Edjouma şi Radunovic.

Cote la pariuri la jocul Silkeborg – FCSB

În aceste condiții nu miră pe nimeni faptul că și casele de pariuri au decis să vadă în echipa daneză favorită la victorie în acest meci, la o cotă foarte bună, 1,70. Dacă rezervele FCSB vor da lovitura, cota va fi una pe măsură, 5,40. Un gol înscris de bucureșteni are cotă 1,60. Peste 1,5 goluri are cotă foarte mică, 1,30, semn că se așteaptă goluri în acest meci.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe își vor măsura forțele acum pentru prima dată. În meciul anterior din grupă, Silkeborg a pierdut acasă cu 2-3 în fața lui West Ham, la capătul unui meci în care a condus cu 1-0 pentru câteva minute și a dat o replică bună puternicei echipe londoneze. FCSB ar fi putut câștiga partida de acasă cu Anderlecht, dar arbitrul nu a văzut un fault în careul oaspeţilor comis de portar asupra lui Dawa.

ADVERTISEMENT