Sport

Silkeborg, ghid pentru fanii care fac deplasarea pentru returul cu FCSB: “Sunt multe hoteluri ieftine!”. Câte bilete au alocate oaspeţii

FCSB pregăteşte revanşa cu Silkeborg, meci care va avea loc joi, de la ora 22:00. Câteva sute de fani danezi sunt aşteptaţi în Bucureşti, iar clubul le-a făcut un scurt ghid.
10.10.2022 | 15:30
Silkeborg ghid pentru fanii care fac deplasarea pentru returul cu FCSB Sunt multe hoteluri ieftine Cate bilete au alocate oaspetii
Fanii celor de la Silkeborg, aşteptaţi pe Arena Naţională
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să îşi ia revanşa în faţa celor de la Silkeborg, după umilinţa suferită în Danemarca, scor 0-5. Returul va avea loc joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, iar atât Gigi Becali cât şi antrenorul Nicolae Dică promit o altă faţă a echipei.

Silkeborg, ghid pentru fanii care fac deplasarea pentru returul cu FCSB

Câteva sute de fani danezi sunt aşteptaţi să îşi susţină echipa la Bucureşti, iar clubul Silkeborg le-a făcut un scurt ghid suporterilor care vor să facă deplasarea în capitala României. Danezii au 2600 de tichete alocate pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

Preţul unui bilet este de 50 de lei, iar fanii oaspeţilor pot să îşi achiziţioneze tichetele direct de la casele de la Arena Naţională. În ghidul pentru suporteri publicat de Silkeborg sunt indicaţii privind transportul de la aeroport în centru, dar şi în comun.

“Sunt multe hoteluri ieftine în centrul Bucureştiului”

Fanii danezilor vor avea o surpriză plăcută în ceea ce priveşte preţurile din Bucureşti, având în vedere diferenţa mare între cele două ţări. Astfel, cei de la Silkeborg îşi îndeamnă fanii să facă deplasarea, mai ales că nu vor avea prea mult de cheltuit:

ADVERTISEMENT

“Sunt multe hoteluri ieftine în centrul Bucureştiului, iar camerele pot fi rezervate cu ajutorul site-urilor cunoscute. Moneda oficială este leul, iar 1 leu corespunde cu 1,5 coroane daneze. În majoritatea locurilor, se poate plăti cu cardul”, se arată în ghidul publicat de danezi.

Locul de întâlnire al suporterilor lui Silkeborg este un bar din Centrul Vechi al Capitalei. De acolo, fanii se vor deplasa la stadion cu mijloacele de transport în comun sau cu taxi-urile.

ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB, dezamăgiţi după prestaţia din tur: “Îi anunţ acum că va fi cea mai bună echipă pe teren!”

Suporterii celor de la FCSB au fost extrem de dezamăgiţi după umilinţa din tur, scor 0-5, şi sunt şanse ca la meciul de joi să fie cea mai scăzută asistenţă din acest sezon european pentru roş-albaştrii.

Gigi Becali încearcă să îi împace pe fani înaintea duelului de joi cu Silkeborg şi promite că FCSB va încerca să spele ruşinea din tur, în confruntarea de pe Arena Naţională:

ADVERTISEMENT

“Fanii e probabil să fie supăraţi. Dar dacă eu îi anunţ acum că va fi cea mai bună echipă pe teren şi că vrem să spălăm ruşinea, sper să vină alături de noi. Mă mulţumeşte orice victorie, e şi vorba de bani”, a spus Becali la Pro Arena.

  • 2600 de bilete au rezervate fanii oaspeţilor
  • 50 de lei este cel mai ieftin tichet la FCSB – Silkeborg

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT