Life

Silvana Rîciu, probleme înainte de naștere. Prin ce trece cântăreața de muzică populară

29.08.2020 | 18:42
Silvana Riciu probleme inainte de nastere Prin ce trece cantareata de muzica populara
Silvana Rîciu, probleme înainte de naștere. Prin ce trece cântăreața de muzică populară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Silvana Rîciu, renumita cântăreața de muzică populară, este însărcinată pentru a treia oară și urmează să devină mamă în curând, însă din păcate se confruntă cu câteva mici probleme. Aflată pe ultima sută de metri solista a rămas fără medic, fiind nevoită să caute alt cadru medical care să o asiste la naștere.

Ultimul trimestru de sarcină nu este tocmai ușor pentru îndrăgita interpretă care trebuie să caute altă maternitate și implicit, un alt doctor pentru că unitatea medicală unde stabilise să nască a fost transformată în spital COVID. Așadar, acum vedeta este în căutare de medic pentru viitoarea naștere.

ADVERTISEMENT

Artista își dorește să devină mamă la un spital de stat și este foarte nerăbdătoare să aducă pe lume cel de-al treilea urmaș, Silvana Rîciu având doi copii dintr-o căsnicie anterioară, pe Andrada și pe Luca. În plus, solista este în pregătiri și cu noua locuință unde fiecare copil va avea propria cameră.

Silvana Rîciu, situație neplăcută înainte de a naște, a rămas fără medic

„Silvana a fost nevoită să-și schimbe medicul pe ultima sută de metri. Doctorul care i-a supravegheat sarcina lucrează la o maternitate pe care au făcut-o maternitate Covid și nu sunt șanse să o deschidă până naște ea.

ADVERTISEMENT

Așa că zilele acestea, Silvana și-a căutat doctor cu care să nască. Luna viitoare – septembrie – face 37 de săptămâni. Speră să nu nască mai devreme că îi este foarte greu, se mișcă greu, bebelina e mare, are deja 2.500 kg.

În plus, ea are uterul tăiat de 2 ori de la celelalte 2 cezariene. Ea își dorește să nască la spital și nu la clinică privată”, au declarat persoane apropiate cântăreței de muzică populară, notează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Silvana Rîciu a fost preluată de un alt cadru medical. Artista a mărturisit recent că va aduce pe lume o fetiță căreia știe și se nume îi va pune. Micuța care urmează să se nască în luna septembrie va purta numele Anastasia Maria.

Rodul iubirii cu muzicianul Nicușor Ioniță va avea propria cameră, la fel și frații mai mare. Celebrul cuplu s-a mutat recent într-un apartament mult mai mare și tocmai au terminat de renovat, numai bine pentru că în perioada următoare bebelușul poate veni oricând.

ADVERTISEMENT

„A fost preluată de alt medic și numără zilele până când își strânge în brațe fetița. 

De câteva săptămâni Silvana și soțul, și cei doi copii, s-au mutat într-un apartament mai mare unde fiecare copil are camera lui, iar ei pe a lor. Au renovat locuința, au pregătit și camera bebelinei”, a mai precizat sursa menționată.

ADVERTISEMENT