News

Soțul Dianei Șoșoacă neagă acuzațiile jurnalistei Lucia Goracci: ”Nu am mușcat-o. E o minciună”

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, spune că este o minciună acuzația jurnalistei italiene, Lucia Goracci, că a mușcat-o. ”Nu pot să mă pun la mintea ei”, a declarat el.
16.12.2021 | 09:53
Sotul Dianei Sosoaca neaga acuzatiile jurnalistei Lucia Goracci Nu am muscato E o minciuna
ADVERTISEMENT

Silvestru Șoșoacă a negat acuzația jurnalistei de la postul italian Rai Uno în timp ce s-a prezentat joi dimineață  la Judecătoria Sectorului 1. Aici, el a contestat măsura controlului judiciar sub care a fost plasat, dar i s-a respins cererea.

Totodată, Silvestru Șoșoacă se apără spunând că de fel nu agresează o persoană și, în opinia sa, Lucia Goracci și-a dorit să creeze un spectacol prin ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Silvestru Șoșoacă, despre jurnalista Lucia Goracci: ”Caută show”

”Eu cum aud asta îmi vine să râd și nu mai pot să stau serios. Nu, nu, nu am mușcat-o! Nu mușc de felul meu pe nimeni!

Nu agresez de felul meu pe nimeni. E o minciună! E o problemă cu femeia… Pentru spectacol, pentru show (a făcut Lucia Goracci acele declarații, n.red.)

ADVERTISEMENT

Nu pot să mă pun la mintea ei! Pentru spectacol, pentru show. Ziariștii fac show, fac spectacol… Nu mai sunt teatre de război, dumneaei cu echipa ei nu mai are unde să mai meargă. Ea e o victimă colaterală probabil, din dorința de a mai fi în temă, de a mai fi pe piață, caută show, a declarat Silvestru Șoșoacă jurnalistilor veniți la fața locului, scrie Antena 3.

Silvestru Șoșoacă este de părere că totul a fost premeditat

Mai mult, soțul Dianei Șoșoacă crede că tot scandalul a fost pus la cale, mai ales că Lucia Goracci a mai fost și în alte zone ale țării înainte de a pătrunde în biroul parlamentarei.

ADVERTISEMENT

”Ea a primit, într-adevăr, câteva indicații prețioase, pentru că ea a fost și prin Sibiu și prin Brașov cu o zi înainte, a fost și prin zona Craiova, Caracal, s-a plimbat pe acolo. Probabil au discutat mai multe la mese”, a mai soțul senatoarei.

De ce a fost pus sub control judiciar Silvestru Șoșoacă

Dumitru Silvestru Șoșoacă a fost pus sub măsura controlului judiciar după ce ar fi agresat un om al legii în timpul altercației soției lui cu jurnalista italiană. El este acuzat că ”l-a împins pe poliţist, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliție”.

ADVERTISEMENT

”Respinge ca nefondată plângerea formulată de către inculpatul ŞOŞOACĂ DUMITRU SILVESTRU, ….., împotriva Ordonanţei de instituire a controlului judiciar nr. 10711/P/2021 din data de 13.12.2021 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Menţine măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpat. În temeiul dispoziţiilor art. 275 alin. (2) C.pr.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, au motivat magistraţii în decizia lor de respingere a înlăturării măsurii controlului judiciar pentru Dumitru Silvestru Șoșoacă.

De altfel, unul dintre avocații lui Silvestru Șoșoacă spune că nu există vreo faptă pentru care acesta este acuzat de ultraj.

”Sunt probe în favoarea noastră, din care rezultă nevinovăţia domnului Şoşoacă. Dacă doriţi, o să vă pună domnul Şoşoacă contestaţia făcută şi o să vedeţi toate argumentele pe care le-am invocat în apărare”, a declarat presei unul dintre avocații lui Silvestru Șoșoacă.

ADVERTISEMENT