Life

Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman! Unde sărbătoresc ziua de 1 Mai

Petre Roman a primit o frumoasă declarație de dragoste de la soția lui, cântăreața Silvia Chifiriuc. Aceasta i-a dedicat o melodie intitulată ”Bine ai venit, iubire”. De 1 mai, cei doi soți vor fi la Național TV.
29.04.2022 | 10:30
Silvia Chifiriuc declaratie de dragoste pentru Petre Roman Unde sarbatoresc ziua de 1 Mai
Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman. sursa foto? arhiva personalî/Național TV.
ADVERTISEMENT

După 17 ani de relație, Petre Roman a primit o frumoasă declarație de dragoste de la soția lui, Silviei Chifiriuc. Cântăreața i-a dedicat fostului politician melodia ”Bine ai venit, iubire”. Cei doi au împreună un băiețel de toată frumusețea pe nume Petrus, care a împlinit 12 ani.

Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman

Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, vor petrece ziua de 1 Mai așa cum se cuvine. Cei doi soți sunt invitați duminică de către Diana Matei și Adrian Enache, în platoul emisiunii Start Show România de la postul Național TV.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică uşoară Silvia Chifiriuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul politician Petre Roman. Cei doi se înțeleg de minune, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, care este de 25 de ani. Silvia profită de ocazie și îi face o dedicaţie de dragoste muzicală soțului ei, Petre Roman, intitulată ”Bine ai venit, iubire!”.

Petre Roman a participat la înmormântarea Mariei Tănase

Silvia Chifiriuc va cânta şi două refrene din piesele Mariei Tănase, prilej prin care Petre Roman îşi reaminteşte că a participat, la îndemnul tatălui său, la înmormântarea marii artiste. Fostul politician a mărturisit şi de cât de impresionat a fost de mulţimea prezentă la înmormântarea celebrei cântărețe.

ADVERTISEMENT

Invitaţii vor face platoul să răsune de şlagărele anilor 80-90, amintind de petrecerile din vremea când se sărbătorea 1 Mai-ul muncitoresc.

De 1 Mai la Național TV nu vor lipsi nici poveştile legate de felul în care se petrecea, în trecut, Ziua Muncii şi nici desertul care a făcut senzaţie în rândul românilor – prăjitura lui Petre Roman. Întreaga petrecere poate fi urmărită duminică, de la ora 13.00, la postul Naţional TV.

ADVERTISEMENT
Petre Roman
Petre Roman și Silvia Chifiriuc în platou la Start Show România. Sursa foto: Național TV.

Petre Roman a fost căsătorit cu Mioara Roman timp de 34 de ani

Fostul premier Petre Roman și actuala lui soție, Silvia Chifiriuc s-au cunoscut într-un avion. Cel care a făcut primul pas a fost fostul politician, cel care a abordat-o și a invitat-o să se așeze lângă el.

Petre Roman a mai bijat un mariaj. El a divorțat de Mioara Roman în 2007, după o căsătorie care a durat timp de 34 de ani. Motivul a fost faptul că fostul premier a cunoscut-o atunci pe Silvia Chifiriuc, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Cei doi s-au căsătorit religios doi ani mai târziu, pe 6 aprilie 2009.

ADVERTISEMENT
Tags: