Life

Silvia Chifiriuc, schimbare radicală de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Cum arată soția lui Petre Roman

Silvia Chifiriuc (49 de ani) este o altă persoană de când nu mai apare pe sticlă. Cât de schimbată e soția lui Petre Roman!
29.09.2022 | 14:39
Silvia Chifiriuc schimbare radicala de cand a disparut din lumina reflectoarelor Cum arata sotia lui Petre Roman
Silvia Chifiriuc, o altă persoană de când nu mai apare pe sticlă. Cât de schimbată e soția lui Petre Roman. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Artista de muzică ușoară a trecut printr-o schimbare radicală de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Cum arată în momentul de față soția lui Petre Roman și ce face după ce a devenit mama unui băiat.

Silvia Chifiriuc, o altă persoană de când nu mai apare pe sticlă. Cât de schimbată e soția lui Petre Roman

Silvia Chifiriuc este o cu totul altă persoană de când nu mai apare pe sticlă. Soția lui Petre Roman nu mai merge la evenimente mondene și este văzută tot mai rar în spațiul public sau pe rețelele de socializare, în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața care are o relație de aproape 18 ani cu politicianul, căruia i-a dăruit și un băiat, a fost văzută recent în timp ce ieșea dintr-un mall din București. Potrivit click.ro, bruneta era singură și vorbea la telefon.

Îmbrăcată cu o rochie neagră și cu o pereche de sandale de culoare neagră cu baretă argintie, artista nu a ieșit în evidență. Ținuta simplă și foarte discretă o arată complet schimbată pe solista născută în Săveni, județul Botoșani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Silvia Chifiriuc a ales să se machieze foarte simplu pentru cumpărături, de unde a ieșit cu mai multe plase. În mașină, la loc de cinste, stă o foaie pe care este un mesaj îndreptat către Dumnezeu, artista fiind foarte credincioasă.

„Când ies din casă sunt protejată de Iisus/ Eu am un semn perfect odihnitor/ Eu dorm de la ora 22.00 până dimineața cu plăcere/ Eu sunt plină de idei și succes/ Eu am tot ce mă face fericită/

ADVERTISEMENT

Credință în Dumnezeu, iubire, pace, armonie/ Succes profesional, bogăție financiară, câștiguri/ Mirobolante la lotto! Mulțumesc cu recunoștință”, este citatul care o însoțește pretutindeni pe soția fostului premier al României, mai arată sursa menționată mai devreme.

Silvia Chifiriuc, o artistă credincioasă

Silvia Chifiriuc este o artistă credincioasă, dovadă fiind și postările pe care le realizează în social media, în special pe Facebook. Cântăreața mulțumește în fiecare zi Celui de Sus pentru tot ce are, simțindu-se binecuvântată.

ADVERTISEMENT

Rugăciunile nu sunt trecute cu vederea de soția lui Petre Roman, care a primit în inima sa credința în urmă cu foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT