Life

Silvia Dumitrescu a împlinit 63 de ani. Cadoul cu care fiul ei a impresionat-o: „M-am înmuiat toată”

Silvia Dumitrescu a împlinit 63 de ani și a dezvăluit cum își va petrece ziua de naștere, dar și care este cel mai de preț cadou, primit din partea fiului său.
03.10.2022 | 13:56
Silvia Dumitrescu a implinit 63 de ani Cadoul cu care fiul ei a impresionato Mam inmuiat toata
Silvia Dumitrescu a împlinit 63 de ani. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Silvia Dumitrescu a împlinit 63 de ani și a sărbătorit în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV. Artista a mărturisit că gestul care i-a făcut ziua mai frumoasă a venit chiar din parte fiului său.

Silvia Dumitrescu a împlinit 63 de ani. Cum a emoționat-o fiul său de ziua ei

Silvia Dumitrescu este o prezență obișnuită a emisiunii Vorbește lumea. În ziua în care a împlinit 63 de ani, a fost invitată să sărbătorească alături de prezentatorii show-ului de la Pro TV, Bogdan, Shurubel și Lili Sandu.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată ceva mai sobru decât în ultima sa apariție, atunci când a strălucit, la propriu, într-o bluză cu paiete, Silva Dumitrescu a optat pentru o ținută neagră, însă voia bună nu i-a lipsit.

Artista a mărturisit că de ziua ei va sărbători alături de oamenii dragi și publicul său în cadrul unui concert aniversar.

ADVERTISEMENT

„O să sărbătoresc cu muzică, cu artiști, cu voie bună, cu șampanie. Facem un concert aniversar. Am invitați surpriză, voi cânta blues și sunt foarte fericită”, a declarat Silvia Dumitrescu la Pro TV.

De altfel, Silvia Dumitrescu a mărturisit că fiul său a sunat-o chiar înainte să intre în direct și i-a făcut cel mai frumos cadou, urările sale sincere.

ADVERTISEMENT

„Și vă mai spun un secret. Știți cine m-a sunat acum, înainte să intru? Îmi bate inima. Fiul meu din Italia, când mi-a zis La mulți ani, m-am înmuiat toată, pentru că l-am și văzut. Mi-a spus că mă iubește, eu îl iubesc și e multă iubire.

Iubirea pentru mine este cel mai frumos cadou. Dacă mă simt iubită și cineva îmi urează ceva cu iubire, nu mai îmi trebuie…

ADVERTISEMENT

Am descoperit, de fapt, toată viața mi-a plăcut să fiu optimistă, drăgăstoasă, să împrăștii veselie, optimism, dar de data asta apreciez și mai mult când urările mi se fac din suflet și când simt căldura oamenilor din jur, când simt bucuria că mă îmbrățișează”, a spus Silvia Dumitrescu.

Ce părere are Silvia Dumitrescu despre noua generație de artiști?

Întrebată ce părere are despre genul muzical trap, acum în mare vogă, Silvia Dumitrescu a spus că nu obișnuiește să asculte, deoarece se concentrează pe ceea ce ei îi place să cânte.

„Asta chiar nu prea ascult. Sunt tot timpul dornică să ascult noutăți. Nu sunt fană. Toată viața mea am ascultat și am vrut să fiu la curent cu tot ce e în trend”, a explicat Silvia Dumitrescu.

Totodată, artista a declarat că nu are niciun regret până la această vârstă și că este mulțumită de alegerile sale și de viața pe care a trăit-o.

„Dumnezeu mi-a dat o viață tare frumoasă și îi mulțumesc pentru asta”, a concluzionat artista.

ADVERTISEMENT