Life

Silvia Dumitrescu, lovită de gripă într-un moment special din viaţa ei! Artista şi soţul ei şi-au reînnoit jurămintele!

Cântăreaţa Silvia Dumitrescu şi muzicianul Florin Ochescu, soţul ei, au aniversat 25 de ani de căsnicie.
28.02.2018 | 12:04
Silvia Dumitrescu lovita de gripa intrun moment special din viata ei Artista si sotul ei siau reinnoit juramintele

Interpreta Silvia Dumitrescu, de 58 de ani, şi muzicianul Florin Ochescu, soţul ei, în vârstă de 66 de ani, au o căsnicie cum puţine sunt în showbiz. La 25 de ani de la căsătorie, cei doi sunt la fel de fericiţi ca-n prima zi. „Împlinim 25 de ani de căsnicie, noi, două jumătăţi, Silvia şi Florin! Doamne, mulţumim pentru tot ce ne-ai dăruit şi ne dăruieşti! Să fie cât mai mulţi cu iubire, sănătate, împliniri… şi poate şi nepoţi!”, a scris interpreta pe Facebook.

Silvia Dumitrescu şi-a petrecut ziua specială răcită, dar plină de optimism. „Din păcate, suntem amândoi foarte răciţi, stăm în pat şi nu vrem să ieşim din casă, mai ales pe vremea aceasta. Jurămintele ni le-am reînnoit încă de dimineaţă, dar să ştiţi că vom petrece abia când ne vom face bine şi vom scăpa de răceala asta”, spune artista.

Chiar dacă sărbătoriţii nu au fost în cea mai bună formă, Silvia Dumitrescu s-a pregătit pentru ocazie. „Avem în casă diverse preparate deosebite, făcute special de mine pentru această zi minunată”, a povestit Silvia Dumitrescu pentru www.click.ro.

Depănând amintiri preţioase, Sivia Dumitrescu a rememorat cele mai frumoase momente petrecute alături de soţul ei. „Eu şi Florin ne-am cunoscut la o petrecere, unde eu am dansat cu foarte mulţi colegi. El m-a urmărit toată seara, să vadă cu cine dansez, să se dumirească dacă sunt, cumva, cuplată cu vreunul dintre ei. Eu mă maimuţăream acolo, făceam ca toate alea, el era om serios, dar s-a legat aşa, o discuţie, în timpul dansului şi am schimbat un număr de telefon. Ne-am împrietenit. Adică el era amicul meu cel mai bun şi eu îi povesteam: uite cum se dă la mine cutărică, uite ce mi s-a întâmplat. Până la relaţia cu Florin am mai fost căsătorită cu Mircea Dumitrescu şi, după aia, am mai avut aşa, câteva prietenii, dar îmi pierdusem orice speranţă”, a povestit cântăreaţa.

Cei doi au un fiu, Iulian Ochescu.