Life

Silvia Dumitrescu suferă de o boală incurabilă: „Trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac”

29.05.2020 | 10:55
Silvia Dumitrescu sufera de o boala incurabila Trebuie sa o duc pana la capatul vietii Nu are niciun leac
ADVERTISEMENT

Este una dintre vocile de aur ale celei mai bune generații de artist români și, în ciuda faptului că va împlini 61 de ani peste câteva luni, timpul nu și-a pus aproape deloc amprenta asupra ei. Nici măcar boala cu care se luptă de o vreme bună nu i-a putut lua zâmbetul și atitudinea rebelă cu care a cucerit cele mai importante scene ale țării.

Silvia Dumitrescu suferă de o boală autoimună ce nu are leac

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Silvia Dumitrescu a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate, dar și despre modul în care a reușit ca acestea să nu îi afecteze cariera. Chiar dacă a fost diagnosticată cu Hashimoto, o boală a tiroidei care nu are leac, îndrăgita interpretă de muzică ușoară își păstrează optimismul la cote ridicate. Cât despre depresia căreia unele voci spuneau că i-ar fi căzut pradă, nici nu se poate pune problema.

ADVERTISEMENT

Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar…

După cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent. Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba.

ADVERTISEMENT

Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, a dezvăluit Silvia Dumitrescu.

Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme într-un timp record

Este dovada vie a faptului că, indiferent de vârstă, poți reuși să slăbești și să te menții în formă. Asta pentru că a reușit să „scape” într-un timp record de 25 de kilograme, astfel încât să-și păstreze stilul atipic și ținutele care au făcut-o celebră.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a început să urmeze un regim strict în momentul în care medicii au avertizat-o că are colesterolul mare, iar această situație i-ar fi putut crea neplăceri pe fondul bolii de care suferă. Așa se face că a spus adio grăsimilor, dar și dulciurilor, deși până nu demult reușea cu mare dificultate să le reziste.

Am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă.

ADVERTISEMENT

Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm”, a mai spus Silvia Dumitrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: