Life

Silvia Lăuneanu, după ce Dan Ursa a câștigat Survivor 2023: „Este un vânzător desăvârșit”

Survivor 2023 s-a încheiat, iar Dan Ursa este marele câștigător. Artista Silvia Lăuneanu a avut cuvinte dure de spus despre câștigătorul competiției.
25.05.2023 | 13:30
Silvia Launeanu dupa ce Dan Ursa a castigat Survivor 2023 Este un vanzator desavarsit
Silvia Launeanu, dezamăgită că Dan Ursa a castigat Survivor 2023
ADVERTISEMENT

Survivor 2023 și-a adjudecat câștigătorul. Este vorba despre Dan Ursa. Acestea a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro și cu onorariul pentru cele cinci luni petrecute în Dominicană. Cu toate că multă lume l-a plăcut, câștigând la votul publicului, bărbatul a avut și contestatari. Printre aceștia se numără și cântăreața Silvia Lăuneanu. Fosta membră a trupei Las Vegas are cuvinte grele de spus despre câștigător, dar și despre televoting.

Silvia Lăuneanu, dezvăluiri despre Dan Ursa, marele câștigător Survivor 2023

Silvia Lăuneanu a urmărit cu sufletul la gură, ca alte sute de mii de români, finala Survivor 2023. Artista, care nu a „scăpat” niciun episod din competiția desfășurată în Republica Dominicană susține că Dan Ursa a câștigat datorită strategiei. Acesta nu s-a băgat deloc în conflicte și doar și-a „văzut interesul”, este de părere Silvia.

ADVERTISEMENT

„Dan Ursa a știut cel mai bine cum să stea sub umbrela sigură a omului neutru. A avut numai de câștigat din ambele părți. Este un vânzător desăvârșit, dar eu nu l-am crezut!”, a scris aceasta pe pagina sa.

 Pe cine a susținut Silvia Lăuneanu la Survivor 2023

Alături de Dan Ursa, în finala Survivor 2023 au fost Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Ultima bătălie s-a dat între Dan Ursa și Andrei Krișan, acesta din urmă a pierut la votul publicului.

ADVERTISEMENT

„Andrei Krișan merită cu adevărat să câștige dintre cei trei rămași. A avut momente poate terne, nu a fost suficient de prezent în anumite situații, dar a strălucit. S-a remarcat unde trebuia mai mult, la individuale.

Nu a fost o trădare faptul că a părăsit barca războinicilor si s-a alăturat celor trei faimoase. A facut o alegere super curajoasă știind clar că este în inferioritate numerică.

ADVERTISEMENT

A jucat cu cel pe care mulți l-au considerat poate cel mai puternic concurent, Dan Ursa. Survivor înseamnă un cumul de multe calități pe care Krișan le-a demonstrat. Este un băiat cu mult bun simț, cu un vocabular frumos, puternic în probe si stabil mental.”, susține Silvia Lăuneanu.

 Ce părere are finalista primului show de supravieţuire despre Carmen Grebenişan

Singura fată care a ajuns până în finala Survivor 2023 este Carmen Grebenişan. Aceasta s-a făcut remarcată în competiția Survivor, fiind printre favoriții la marele premiu. Chiar și foștii concurenți Survivor 2023 au susținut că fosta Faimoasă Carmen Grbenișan are cele mai multe șanse de a câștiga. Silvia Lăuneanu însă, este de altă părere.

ADVERTISEMENT

„Carmen este o fată tare plăcută, dar subliniez faptul că Survivor înseamnă un cumul de mai multe calități printre care și cele sportive. A avut momente foarte bune pe parcursul celor cinci luni, dar în ultima parte a concursului nu a reușit să se mai impună în probe.”, mai susține cântărața.

Silvia Lăuneanu susține că sistemul de votare nu ar fi corect

Silvia Lăuneanu nu este stăină de concursurile televizate de acest tip. Artista, care demult făcea furori în trupa Las Vegas, a participat în 2009 la primul reality show de supraviețuire. A ajuns până în finală, dar a pierdut la televoting.

În acel an, Ali este cel care a câștigat competiția. Bărbatul era cunoscut de la emisiunea Big Brother. Cântăreața spune că nu a crezut niciodată în acel rezultat și este convinsă că, de fapt, ea ar fi trebuit să iasă câștigătoare.

„Deși aproape toți credeau în victoria mea…am pierdut marele premiu la televoting. Nu am crezut niciodată în acest rezultat si m-am considerat câștigătoarea absolută a competiției! Afirm asta cu toată modestia!”, a mai susținut aceasta.

ADVERTISEMENT