Life

Silvia Popescu, apariție cool în club! Fosta câștigătoare Bravo, ai stil, regina vieții de noapte!

Silvia Popescu nu poate sta departe de club nici măcar în pandemie! Carismatica dublă câștigătoare a show-ului Bravo, ai stil a avut o apariție de zilele mari în weekendul trecut.
10.01.2022 | 11:04
Silvia Popescu aparitie cool in club Fosta castigatoare Bravo ai stil regina vietii de noapte
ADVERTISEMENT

Silvia Popescu, devenită cunoscută în urma participării la Bravo, ai stil, a încins ringul de dans într-un club din Capitală, în weekend-ul care a trecut.

Olteanca a ales o ținută văratică, având în partea de sus un top negru și o pereche de blugi. Silvia a ales să se îmbrace sumar întrucât atmosfera din club avea să devina una incendiară. Prea multe haine ar fi încurcat-o, având în vedere că blondinei nu-i place să stea într-un loc și dansează mereu.

ADVERTISEMENT

Din fotografiile postate de Silvia pe Instagram, fanii au remarcat outfit-ul mai mult decât cool al acesteia. Chiar dacă a ales niște haine potrivite pentru discotecă, a știut cum să le asorteze. A demonstrat încă o dată că și-a meritat cele două trofee obținute la Bravo, ai stil.

Silvia Popescu, apariție incendiară în club

Topul negru a fost completat cu niște mănuși și un lanț la gât, cel mai probabil din argint, care i-au venit de minune vedetei. La partea de coafură, Silvia a preferat să își lase părul să respire. A renunțat la cocurile și prinsorile extravagante din alte dăți.

ADVERTISEMENT

Silvia își trăiește viața din plin. Profită de popularitatea pe care și-a câștigat-o după aparițiile sale la Kanal D, deși faima nu i-a adus doar lucruri bune.

Deși a câștigat de două ori Bravo, ai stil, Silvia a spus că a ”păpat” repede banii. La un moment dat, vedeta a fost nevoită să își amaneteze lustra pentru a-și cumpăra o pereche de pantofi. Gorjeanca a spus că acesta este stilul ei de viață și că îi place să ducă lucrurile de la o extremă la alta.

ADVERTISEMENT
Foto: Instagram
Silvia Popescu, în lift, în drum spre club. Foto: Instagram

Participarea la Bravo, ai stil i-a închis multe uși în nas

Potrivit unor declarații făcute de Silvia la sfârșitul anului trecut, participarea la Bravo, ai stil i-a adus, culmea, mai multe neplăceri decât bucurii.

Fashionista a spus la Wownewsi s-au închis multe uși în nas. Și-a dat seama că dacă vrea să facă ceva în materie de design vestimentar, cu siguranță România nu este locul potrivit pentru ea.

ADVERTISEMENT

Silvia a mai zis că era extrem de veselă înainte să apară pe sticlă. Televiziunea i-a răpit într-un fel acea inocență și nebunie cu care se făcea remarcată. Se pare că anul 2022 le-a readus în viața vedetei. Asta, cel puțin dacă ne uităm la ultimele sale postări din mediul online.

 

 

ADVERTISEMENT