Life

Ce a pierdut Silvia Popescu după ce a câștigat Bravo, ai stil: „Mi s-au închis toate ușile în nas”

Silvia Popescu a câștigat de două ori competiția Bravo, ai stil, însă nu i s-a schimbat viața la 180 de grade așa cum credea multă lume, ba chiar a avut de pierdut.
08.12.2021 | 10:43
Ce a pierdut Silvia Popescu dupa ce a castigat Bravo ai stil Mi sau inchis toate usile in nas
ADVERTISEMENT

Silvia Popescu a declarat că în urma participării la Bravo, ai stil a pierdut o parte din ea. Pe plan profesional, lucrurile nu au stat tocmai roz, cu toate că acum este una dintre cele mai căutate stiliste de la noi, mai ales de către persoanele din străinătate.

Extravaganta fashionistă a acordat un interviu în mediul online în care a vorbit despre provocările pe care le-a avut după terminarea competiției.

ADVERTISEMENT

Întrebată pe ce a cheltuit banii, Silvia a fost foarte sinceră. Și-a continuat stilul de viață așa cum îl avea și înainte, bucurându-se de micile plăceri ale vieții.

Silvia Popescu de la Bravo, ai stil: „Mi s-au închis toate ușile în nas”

Legat de banii câștigați la Bravo, ai stil, olteanca a mai spus că și-ar fi dorit să îi fi investit în educație, într-o formare profesională, însă nu e niciodată timpul pierdut.

ADVERTISEMENT

Silvia a vorbit și despre rolul de mamă, aceasta având o fetiță minunată pe care publicul a cunoscut-o la Bravo, ai stil. Despre relația cu Evolette, Silvia a mărturisit că este una extrem de sinceră. Atunci când nu îi place ceva, îi spune fiicei sale într-un mod frumos. Nu acceptă ca un copil să fie mințit, așa că de multe ori poate apelează la severitate, pentru că își dorește să fie onestă cu fata ei.

„După concurs, mie mi s-au închis toate ușile în nas. O elită a modei mi-a spus că niciodată nu o să lucrez în România. Am înțeles-o cu timpul. Când ești bun, nu prea ești primit cu brațele deschise. Lumea lucrează cu mediocri, și asta am observat în România.

ADVERTISEMENT

Am auzit o vorbă despre mine: că sunt incontrolabilă. Mi-a pus cineva o lesă?”, a mărturisit Silvia Popescu la Wownews.

„Concursul a reușit să-mi smulgă partea asta inocentă a mea”

Vedeta a mai spus că acest concurs i-a furat partea veselă și ludică, însă și-a păstrat o parte din nebunie mai ales când vine vorba despre haine.

ADVERTISEMENT

„Eu eram cel mai vesel om. După concursul ăsta, nu mai sunt. A reușit să-mi smulgă partea asta inocentă a mea. A avut un impact emoțional mare. În ultimul an m-am mai întregit”, a dezvăluit Silvia.

Câștigătoarea primului sezon și a ediției All Stars a spus că acum este stilist și consultant de imagine, acestea fiind joburile din care își câștigă pâinea.

ADVERTISEMENT