Life

Silvia Popescu, câștigătoarea a două ediții Bravo, ai stil, în război cu stiliștii: „Apar aceleași excremente în fiecare lună”

08.07.2020 | 21:28
Silvia Popescu castigatoarea a doua editii Bravo ai stil in razboi cu stilistii Apar aceleasi excremente in fiecare luna
ADVERTISEMENT

O mai ții minte pe Silvia Popescu? Câștigătoarea primului sezon Bravo, ai stil și al ediției All Stars este extrem de activă pe rețelele de socializare, chiar dacă nu a mai văzut-o lumea de mult la TV.

Silvia Popescu, sătulă de ”excrementele” din reviste

Carismatica gorjeancă pe care o urmăresc peste 215.000 de persoane pe Instagram s-a săturat de comentatorii din revistele de modă și s-a gândit să promoveze pe cineva pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Nu i-a cruțat pe stiliștii care se ”plimbă” prin reviste lună de lună, pe guriștii care se pricep la absolut orice subiect, dar nu au susținere în ceea ce spun, numindu-i „excremente”.

„Pentru că oricum în “revistele”noastre apar mereu și mereu, aceleași oligoexcremente în fiecare lună, fie că vorbesc despre muzică, modă sau film și, pt că oricum am mai mulți urmăritori decât ei, m am gândit să încep să vă fac și vouă cunoștință din când în când cu ceva lume mai luminată în viziuni.

ADVERTISEMENT

Ea @alexandrasipă , un tânăr și adevărat designer român ( că de ageamii e plin UNARTEle) care mai amintește lumii ca și în țara asta prăpădită încă mai avem talente. Mulțumim Alexandra Șipa!”, a scris Silvia Popescu în dreptul fotografiei cu Alexandra, pe contul ei de Instagram.

Marea lansare în modă încă nu a văzut lumina zilei

Pe lângă postările acestea acide, cu care lumea s-a obișnuit, Silvia este o mare fană a meme-urilor, pe care le pune des la Instastory.

ADVERTISEMENT

Fosta câștigătoare a show-ului Bravo, ai stil de la Kanal D nu a renunțat la prezentarea ținutelor sale extravagante de când a dispărut din lumina reflectoarelor.

Vedeta Kanal D a tot amenințat că va lansa ceva nemaivăzut în moda din România, având în vedere că s-a ales cu bani frumoși după ce a câștigat de două ori concursul de modă, însă marea lansare întârzie să vadă lumina zilei. Cine știe, poate că o coace vedeta ceva și ne va uimi când ne vom aștepta mai puțin!

ADVERTISEMENT