Life

Silvia Popescu, câștigătoarea Bravo, ai stil All Stars, are cu ce se mândri! Cât de mult a crescut fetița ei, Evolette! – Foto

14.09.2020 | 17:04
Silvia Popescu castigatoarea Bravo ai stil All Stars are cu ce se mandri Cat de mult a crescut fetita ei Evolette  Foto
Silvia Popescu și Evolette, în culisele Bravo, ai stil, în urmă cu trei ani. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Silvia Popescu a postat noi fotografii cu fiica ei, Evolette, cea care i-a cucerit pe telespectatorii din România în cadrul primului sezon Bravo, ai stil, respectiv în timpul ediției All Stars.

Silvia Popescu are o fetiță de 8 ani pe nume Evolette

Fanii nebunaticei din Târgu-Jiu nu au mai văzut-o de multă vreme pe Evo, iar noile poze apărute cu ea pe Instagram i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Fetița Silviei a crescut vizibil și este mai frumoasă ca niciodată. Mămica ei a postat recent două imagini cu ea și fiica ei, stând pe o  bancă, ambele îmbrăcate cu stil.

Am putea spune că micuța Evolette, pe care fanii show-ului de modă au văzut-o prima oară acum 4 ani la Kanal D s-a transformat într-o adevărată domnișoară și calcă pe urmele mamei sale în ce privește talentul stilistic.

ADVERTISEMENT

O mamă extrem de sinceră cu copila ei

Nu doar că prințesa în vârstă de 8 anișori știe să se îmbrace singură, dar a devenit de mare ajutor pentru mama ei, căci desenele pe care le-a făcut au ajuns sursă de inspirație pentru câteva din rochiile create de Silvia.

Au fost și situații când creațiile făcute de Evolette nu i-au plăcut mamei, iar vedeta i-a spus verde în față fiicei sale asta, căci și-a clădit relația pe bază de sinceritate, indiferent cât de dur ar părea pentru cei din exterior să îi spui unui copil că nu se pricepe la ceva.

ADVERTISEMENT

„Ea de multe ori îmi cere părerea atunci când desenează sau pictează și îi spun părerea sinceră. Că nu-mi place. Eu nu cred că trebuie să încurajezi un copil când nu are talent și știi clar că nu are talent.

Nu pot să-i spun cât de frumos desenează, când ea nu a făcut nimic deosebit. Îi spun că are talente, are calități în alte domenii, spre exemplu la cântat, însă nu și la pictură. Așa sunt în toate aspectele vieții ei”, a declarat Silvia Popescu într-un interviu de acum doi ani pentru ziarul Libertatea.

ADVERTISEMENT
silvia popescu
Așa arată acum Evolette, fiica fashionistei Silvia Popescu. Foto: Instagram