Life

Silvia Popescu, dezvăluiri despre viața ei personală. Dubla câștigătoare Bravo, ai stil iubește din nou

Silvia Popescu de la Bravo, ai stil a vorbit deschis despre viața ei personală. A făcut o serie de confesiuni în premieră pentru fanii ei.
23.06.2021 | 12:02
Silvia Popescu dezvaluiri despre viata ei personala Dubla castigatoare Bravo ai stil iubeste din nou
Silvia Popescu, dublă câștigătoare Bravo, ai stil. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Silvia Popescu, dubla câștigătoare a concursului Bravo, ai stil și-a deschis sufletul! Vedeta a acordat un interviu unic cu detectorul de minciuni lângă ea, pe Youtube.

Vedeta care i-a cucerit pe telespectatorii Kanal D în concursurile de modă a făcut o serie de dezvăluiri în premieră despre ea.

ADVERTISEMENT

Gorjeanca a declarat că iubește din nou și este foarte fericită. Viața ei a luat exact cursul pe care și l-a dorit după ce a câștigat primul sezon Bravo, ai stil și apoi ediția All Stars.

Silvia Popescu de la Bravo, ai stil, așa cum nu o știa nimeni

Carismatica fashionistă a mărturisit că și-ar mai dori câțiva copii, pe lângă fetița ei, Evolette, rodul iubirii dintr-o căsnicie de acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Silvia nu a evitat nicio întrebare și, în stilul ei caracteristic, a scos la iveală câteva picanterii despre viața ei personală.

A recunoscut că a avut și aventuri de-o noapte. La un moment dat s-a gândit că viața ei este una destul de plictisitoare din punct de vedere amoros. Și-a dat voie să facă tot ce i-a trecut prin cap. A realizat că pe măsură ce înaintează în vârstă nu are ce să le povestească nepoților.

ADVERTISEMENT

Fashionista recunoaște că poate fi violentă dacă este provocată

Fosta câștigătoare a concursului de la Kanal D a recunoscut și câteva lucruri mai puțin plăcute despre ea. Silvia a spus că dacă există o persoană care o enervează foarte tare, sare imediat la bătaie.

A povestit o experiență din liceu în care a lovit cu piciorul în burtă o fată pentru că s-a luat de sora ei mai mică. Printr-o experiență la fel de neplăcută a trecut recent. S-a trezit chiar ea cu un pumn în față din partea unei vecine.

ADVERTISEMENT

Silvia era în lift cu fata ei când vecina, despre care a spus că „pedalează pe zăpadă”, a atacat-o. Olteanca a mai declarat că în general evită conflictele. Nu este chiar atât de bătăușă pe cum pare, dar când cineva se ia de un om drag ei, nu se poate abține.

Blondina a mai spus că pregătește surprize uriașe în domeniul la care se pricepe cel mai bine. Artista are planuri mari în modă. Vedeta a spus că în următorii doi ani ar trebui să i se îndeplinească niște vise pe care le-a trecut deja pe hârtie.

ADVERTISEMENT