Life

Ce a făcut Silvia Popescu cu premiul de la Bravo, ai stil: “În trei săptămâni am cheltuit toți banii”

Silvia Popescu a recunoscut ce a făcut cu premiul cel mare de la Bravo, ai stil!. A câștigat de două ori emisiunea de la Kanal D, însă a cheltuit repede banii.
04.03.2022 | 11:41
Ce a facut Silvia Popescu cu premiul de la Bravo ai stil In trei saptamani am cheltuit toti banii
ADVERTISEMENT

Silvia Popescu a dezvăluit ce a făcut cu premiul de la Bravo, ai stil!, emisiune la care a fost de două ori câștigătoare, în 2016 și 2018.

Ce a făcut Silvia Popescu cu premiul de la Bravo, ai stil

După ce a câștigat primul sezon Bravo, ai stil!, difuzat în 2016, Silvia Popescu a cheltuit rapid cecul de 100.000 de lei în care a constat premiul cel mare. În 2018, ea a participat din nou la emisiune și a câștigat și de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Cu toate că susținătorii ei se așteptau să investească banii, mai ales că a câștigat de două ori concursul de fashion, Silvia Popescu a recunoscut că i-a cheltuit într-un timp foarte scurt pe haine și accesorii.

“În trei săptămâni am cheltuit toți banii. 20.000 o dată, 20.000 o dată… Ăia sunt bani? Ai fi putut să iei mâncare la săraci. (…) Nu-mi place sărăcia. Am spaimă de sărăcii.”, a declarat Silvia la Xtra Night Show, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

În prezent, Silvia Popescu este consultant de imagine, pentru că moda este cea mai mare pasiune a ei.

Silvia este speriată de sărăcie, motiv pentru care a decis să ducă la amanet lustra primită de la tatăl ei ca să-și cumpere pantofii care îi plăceau foarte mult.

ADVERTISEMENT

“Făceam troc, îmi plăcea să fac asta. Aveam cutiuțe, cutiuțe. Nu făceam alte prostii. Mai luam câte o verighetă, lăsam câte o brățărică.”, a mai spus Silvia Popescu în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos.

În prezent, Silvia este stilist și consultant de imagine.

Ce s-a întâmplat cu Silvia Popescu după ce a câștigat emisiunea de la Kanal D

Deși a câștigat de două ori Bravo, ai stil!, viața Silviei Popescu nu s-a schimbat radical în bine, ci a avut destul de mult de pierdut. Tânăra a recunoscut că a pierdut o parte din ea în urma participării la emisiune.

ADVERTISEMENT

Silvia Popescu a mărturisit, la finalul anului trecut, că toată lumea a descurajat-o, iar o elită a modei i-a spus că niciodată nu va lucra în România.

“După concurs, mie mi s-au închis toate ușile în nas. O elită a modei mi-a spus că niciodată nu o să lucrez în România. Am înțeles-o cu timpul. Când ești bun, nu prea ești primit cu brațele deschise.

Lumea lucrează cu mediocri, și asta am observat în România. Am auzit o vorbă despre mine: că sunt incontrolabilă. Mi-a pus cineva o lesă?”, a declarat fosta concurentă de la Kanal  la Wownews.

Înainte de competiție, Silvia era foarte veselă, însă a pierdut această parte a ei din cauza impactului emoțional uriaș.

“Eu eram cel mai vesel om. După concursul ăsta, nu mai sunt. A reușit să-mi smulgă partea asta inocentă a mea. A avut un impact emoțional mare. În ultimul an m-am mai întregit.”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT