Fotbal intern

Silvian Cristescu sare la gâtul lui Marius Croitoru: „Soțul antrenoarei mi-a făcut gesturi obscene!”. Video

10.05.2021 | 00:06
Silvian Cristescu sare la gatul lui Marius Croitoru Sotul antrenoarei mia facut gesturi obscene Video
Silvian Cristescu sare la gatul lui Marius Croitoru: „Sotul antrenoarei mi-a facut gesturi obscene!”
ADVERTISEMENT

Silvian Cristescu continuă războiul cu Botoșianiul și îl atacă pe Marius Croitoru, pe care îl acuză că i-a arătat semne obscene în timpul partidei de pe „Ion Oblemenco”.

Meciul de la Craiova a stat sub semnul scandalului și al greșelilor de arbitraj, iar gazdele au acuzat primul gol marcat de Botoșani din ofsaid și un posibil penalty la Câmpanu, busculat în carteau de portarului moldovenilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a surprins momentul în care Silvian Cristescu s-a dus peste cei de la Botoșani să le ceară socoteală, acuzându-i: „Cu FCSB vă dați la o parte, aici venirăți să ne rupeți picioarele!”, a fost replica acidă care a stârnit scandalul pe Oblemenco.

Silvian Cristescu și-a explicat gestul după meci: „Am greșit și eu, că nu trebuia să mă duc”

Fostul mare jucător și căpitan al Craiovei Maxima a continuat să îl atace pe antrenorul lui FC Botoșani, Marius Croitoru: „După ce ne-au dat gol din offside și după ce am avut un penalty neacordat, soțul antrenoarei sau antrenorul cu portarii de la Botoșani mi-a făcut scene obscene. Au sărit jucătorii când am coborât. A fost un conflict”, a explicat Cristescu gestul.

ADVERTISEMENT

Silvian Cristescu a regretat după meci această ieșire, însă l-a slăbit pe Croitoru, care a refuzat să vină la interviurile de după meci, Mihai Ciobanu participând la conferința de presă: „Probabil am greșit și eu, că nu trebuia să mă duc. Nu-mi explic cum poate acest individ… sau nu e vina lui, e a fotbalului. Nu s-a luat nicio măsură cu el!”, a mai spus fostul mare fotbalist, care nu riscă suspendare, pentru că nu deține nicio funcție în cadrul clubului.

Deși a făcut acuzații grave la adresa Botoșianului, Cristescu a spus după meci că nu consideră că moldovenii au mimat fotbalul împotriva celor de la FCSB, dar a atacat arbitrajul: „Nu cred că au fost jocuri de culise. S-a văzut clar! Nu știu dacă e vânată Craiova. Toate deciziile au fost în defavoarea noastră.

ADVERTISEMENT

Silvian Cristescu consideră că Universitatea Craiova a fost furată: „Celelalte echipe au fost favorizate!”

Silvian Cristescu a continuat tirul la adresa arbitrajelor și e de părere că „leii” nu mai au nicio șansă la titlul de campioană, iar jucătorii lui Marinos Ouzounidis ar trebui să se concentreze în primul rând pe câștigarea Cupei României: „Nu se mai poate vorbi de titlu de la meciul cu Clinceni. Obiectivul e să câștigăm Cupa României. Să ne aducem aminte ce s-a întâmplat la Clinceni”, a mai spus sincer acesta.

În oprinia sa, Craiova a fost una dintre cele mai dezavantajate echipe din playoff și e convins că toate problemele de arbitraj au contribuit la pierderea titlului: „A lăsat tușierul un offside de trei metri. Azi, unul de doi metri. Penalty-uri neacordate. Toate astea s-au adunat. Au văzut și jucătorii și sunt nervoși. Celelalte echipe au fost favorizate”, a concluzionat Cristescu supărat după meci.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova s-au resemnat și ei după înfrângerea cu FC Botoșani, iar Marinos Ouzounidis se plânge că nu are jucători. Echipa lui Mihai Rotaru e pe locul al treilea în Casa Pariurilor Liga 1, cu 37 de puncte, la șase, respectiv opt puncte distanță de FCSB și CFR Cluj, care au și un meci mai puțin disputat, cu trei etape înainte de final.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Tg. Jiu – Universitatea Craiova : 1,93 este cota pentru „total goluri: 1-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT