Sport

Silvio Berlusconi a pus ochii pe un internațional român. Cine este jucătorul care ar putea prinde transferul carierei

Titular de drept la divizionara secundă din Spania, Huesca, Andrei Rațiu este pe lista de achiziții a clubului Monza, patronat de celebrul Silvio Berlusconi.
20.08.2022 | 10:59
Silvio Berlusconi a pus ochii pe un international roman Cine este jucatorul care ar putea prinde transferul carierei
Monza, club patronat de Silvio Berlusconi, a pus ochii pe un ”tricolor”. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Andrei Rațiu este unul dintre cei mai constanți ”tricolori” și jucător de bază la echipa de club, Huesca. Apărătorul de 24 de ani ar putea prinde transferul carierei, anunță jurnaliștii din Italia.

Monza îl vrea, alte două echipe îl monitorizează

Andrei Rațiu a devenit un fotbalist important pentru echipa națională a României. A fost convocat în premieră la națională de Mirel Rădoi, dar se numără și printre preferații actualului selecționer, Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Și în Spania, la Huesca, este titular de drept și omul care dă siguranță liniei defensive a divizionarei secunde. Platforma Tuttomercatoweb notează că fotbalistul este în vizorul echipei patronate de Silvio Berlusconi.

Fostul patron al lui AC Milan investește acum la Monza și este decis să transforme micuța grupare într-o forță a campionatului italian, iar Andrei Rațiu se încadrează perfect în filosofia clubului.

ADVERTISEMENT

”Printre variantele pe care le are în vedere Monza pentru a întări aripa dreaptă în această ultimă fază a perioadei de transferuri se numără și Andrei Rațiu de la Huesca.

Internaționalul român, care în ultimele săptămâni a fost monitorizat și de Udinese și Sassuolo, este genul de jucător care place conducerii clubului Monza”, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cine se poate opune transferului lui Andrei Rațiu la Monza

Andrei Rațiu s-a format la centrul de copii și juniori ai lui Villarreal, dar nu a reușit să se impună în primul 11 al ”submarinului galben” și în cele din urmă a fost cedat gratuit la Huesca.

Însă, în acord se stipulează că Villarreal îl poate răscumpăra pe internaționalul român. Sursa amintită notează că gruparea din La Liga l-ar putea răscumpăra pe Rațiu pentru a-l împrumuta la Monza cu opțiune de transfer definitiv pentru echipa finanțată de Berlusconi.

ADVERTISEMENT

Tuttomercatoweb amintește că în sezonul trecut apărătorul român a fost pe lista de achiziții a celor de la Salernitana și că cele două părți chiar au purtat discuții, dar mutarea nu s-a mai realizat.

1.000.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Rațiu, conform transfermarkt

ADVERTISEMENT