Fotbal international

Silvio Berlusconi, dictator la Monza! Regulile prin care Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo sunt excluşi

06.10.2018 | 09:24
Silvio Berlusconi, dictator la Monza
ADVERTISEMENT

Silvio Berlusconi este noul patron al formaţiei Monza, iar omul de afaceri italian a anunţat un set de reguli care l-ar putea face oricând dictator. Fostul premier al Italiei ştie exact ce vrea de la jucătorii săi, iar aceştia vor avea viaţă grea dacă nu se vor supune noilor cerinţe.

“Va fi o echipă tânără, formată doar din jucători italieni. Aceştia vor fi obligaţi să aibă frizuri normale, deja am vorbit la un salon din Monza, unde vor fi tunşi  gratis. Nu au voie cu tatuaje şi nici cu cercei în urechi. Vreau să fie un exemplu de corectitudine în teren: să le ceară scuze adversarilor când îi faultează şi să îl trateze pe arbitru ca pe un domn. Atunci când dau autografe, nu vreau iscălituri ilizibile, ci semnături cu nume şi prenume”, a declarat Silvio Berlusconi.

ADVERTISEMENT

Silvio Berlusconi, dictator la Monza după 31 de ani petrecuţi la AC Milan

Silvio Berlusconi s-a transformat într-un adevărat dicatator la Monza, la scurt timp după ce a cumpărat formaţia care joacă în prezent în Serie C. În 2017, fostul premier al Italiei a vândut clubul AC Milan unor oameni de afaceri din China, la 31 de ani de când preluase clubul. De-a lungul celor trei decenii, formaţia de pe “San Siro” a reuşit să câştige 29 de trofee, printre care s-au numărat cinci Ligi ale Campionilor.

La Monza, Silvio Berlusconi a fost urmat de Adriano Galliani, omul său de încredere din perioada în care a condus-o pe AC Milan, acesta fiind numit administrator delegat al clubului. “Fininvest a încheiat astăzi (n.r. 29 septembrie) achiziţionarea a 100% din părţile clubului SS Monza 1912”, a fost anunţul care l-a readus pe fostul premier al Italiei în lumea fotbalului. După patru etape scurse din Serie C, Monza ocupă locul trei în Grupa B, cu nouă puncte obţinute.

ADVERTISEMENT
Silvio Berlusconi, dictator la Monza, noua echipă pe care o patronează
Silvio Berlusconi, dictator la Monza, noua echipă pe care o patronează
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri